03.04.07
16:38
Значи на 17 съм почти 175 съм висок а тежа към 60-65кила :(((
Тренирам от известно време и искам да кача маса. В смисъл целаа ми е да кача към 10кила и мисля че ще съм екстра. Като в постигането се включва редовно ходене на фитнес. Като имам няколко въпроса.
Решил съм да ходя един ден на плуване колко пъти да ходя на фитнес? 3 или 4 не е проблем за мен времто.
БИхте ли ми казали какво да си взема да пия. Защото съм с много бърз метааболизъм явно и нищо не качвам :(((.
Та чудя се някактъв гейнер ли аминокиселини или креатин(които дочух че бнил не за маса а за сила...
Абе идея си нямам какво да пия. Примерно към 50лв мога да дам да си купя този месец.
Във фитнеса предлагат едни аминокиселини на юнивърсъл мисля за 21лв...
А там 3-4 пъти пиех Zones ли какви са и ми хаересват на вкус. И е готино.
Някоя пециална програма за маса може л ида ми дадете? Не за много напеднали...
Абе решил съм да пия нещо ако ще и само психичски да ми помага това :) Та моля ви за съвет.
Мерси предварително!
03.04.07
16:48
http://www.nutrim-bg.com/Default.aspx
От този сайт има ли нещо интригуващо дето да върши работа?
03.04.07
17:18
Гейнера ще ти свърши работа. Протеин също. Но трябва да ги пиеш повече време. Друго засега не ти трябва. Креатина дава повече сила да.
Избягвай Нутрим. Български добавки sucks. Хвалят ги напоследък ама честно казано не знам и аз защо :D Програми има колкото искаш. Разгледай. Теми като тая също колкото искаш ;)
04.04.07
10:08
казано от Jorku на 03.04.07, 17:18:
Гейнера ще ти свърши работа. Протеин също. Но трябва да ги пиеш повече време. Друго засега не ти трябва. Креатина дава повече сила да.
Избягвай Нутрим. Български добавки sucks. Хвалят ги напоследък ама честно казано не знам и аз защо :D Програми има колкото искаш. Разгледай. Теми като тая също колкото искаш ;)
Вече се замислям да не взимам сега добваки. Във фитнеса предлагат едни аминокиселини на юнивърсъл мисля за 21лв 120броя и се чудя тях дали да ги взема и как да ги пия.
А и си мислех за някакви витамини да пия просто...
Мойто мнения е да забравип за българските добави ако можш да си позволиш чужди. Нищо хубаво не съм видял от нутрим и дргуте.
Колкото до какви - наблегни на протеина и аминокиселините в достатъчни количества и започни да ядеш ПОНЕ 4 пъти на ден. С твоя (и моя) метаболизъм това е единственото спасение.