03.04.07
22:12
за прав пат си контузих лаката от игра на канадска усетих как ми изпука няколко пьти но нямах болка.на другият ден не можех да си изпьна раката но болката беше непоносима когато се опитам да хварля нещо, спрях да го натоварвам за няколко месеца и ми мина.втората ми травма беше от френското за трицепс сложих повече килограми а и не бях загрял, лакьта ми започна да пука но аз продьлжих, след това ме болеше само при натоварване, мазах го с финалгон и ми мина. третата ми травма е пак от френското за трицепс, мазах го пак сас финалгон но не ми минава не тренирам от 7 месеца и няма ефект когато го масажирам осещам как хрупа и нещо ми прескача на самия врах на лаката а лекарите казват че там не минават сухожилиа , сега ми сабра вода и имам голяма торбичка на лакьта. лекарите ми казват да правя компреси сас спирт и вода и ако не спадне, операция. сега малко е спаднал но имам си сащата болка. МОЛЯ АКО НЯКОИ Е ИМАЛ НЕЩО ПОДОБНО ДА МИ КАЖЕ НАЧИНА НА ЛЕЧЕНИЕ—-(благодаря).
Този въпрос е по-умно да го зададеш на някой, на когото му е работата да ти отговори. /лекар/
Но от описанието което си направил направо ми настръхват косите - хрупане, нещо мърда, болка, събира вода ...
Трябвало е още след първия сигнал да вземеш мерки.
Съветвам те да говориш с няколко лекаря, спортни за предпочитане. Тези които ти казват за компресите явно не се запознати както трябва със случая ти или са некомпетентни или и двете.
За да се уточни правилна диагноза и да се предприеме нещо. Незнам на колко години си, но ако си млад, че дори и стар да си, съветвам те да се загрижиш сериозно. Явно лакетя ти е сериозно разкапан.
Успех
Това показва как Не трябва да се тренира!Внимавайте, бе хора, здравето е най-важно!Имате да си тренирате още години,зор ли е да се изпопрецакате за едната серия или упражнение?
п.п. Относно автора на темата, пожелавам му да се оправя и за напред да внимава ;-)