Колко въглехидрати?

03.04.07
19:46

Искам да попитам колко грама е нормалният прием на въглехидрати при НВД за 1 ден примерно?  Защото почти в никои храни няма O.Og въглехидрати?!?

Един грам на телесно тегло.

SP

04.04.07
07:16

E dobre az sym 70 kilograma i vuglehidratite za denq sa mi samo ot ovesenite qdki? :bug:
Az imam i predtrenirowychno hranene s vuglehidrati-burkam li?

Не забравяй кирилицата!

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 04.04.07 07:57.

04.04.07
15:36

казано от Sparki70 на 04.04.07, 07:16:

E dobre az sym 70 kilograma i vuglehidratite za denq sa mi samo ot ovesenite qdki? :bug:
Az imam i predtrenirowychno hranene s vuglehidrati-burkam li?

Не забравяй кирилицата!

Да, въглехидратите са ти само от овесените ядки/около 100гр./ за деня.Не трябва да ги превишаваш защото излизаш от НВД-то!

PS

05.04.07
14:17

Sparki ами няма да ядеш толкова овесени ядки ако искаш и преди и след трен да ядеш въглехидрати..

И за кво са ти тиа въглехидрати преди тренировка като след 20 минута вече ги няма.Аз лично ям ги въглехидратите до 12:00 часа и тва е.После имам 4 грама от 100гр. кисело мляко с извара че така не мога да я ям ама тва е преди тренировката и след това имам 2 грама от 150гр краставица с 100гр телшко филе.Мисля че при НВД няма смисъл от зареждане с въгл. преди и след тренировка.Едва ли ще загубиш маса ако си приемаш протеина както си трябва!

PS

05.04.07
17:23

ако ядеш бързи въглехидрати преди трен тях ги няма за 20 мин...пробвай с ориз час-час и 30 преди тренировка... ;)

Е да ако са бързи ама много зависи как тренира.Нали доказаха че силовите тренировки с по-голями почивки по-бързо изгаряли въглехидратите.Е аз не съм на този принцип  на трениране но просто го споменавам а колко е истина нз.Аз мисля че за НВД е по-добре да няма въглехидрати преди тренировка.Като влезне в залата веднага ще почне да гори мазнини!!!

07.04.07
09:29

Пробвал съм с овес - грешка. Въглехидратите са само и единствено от ориз (и малкото такива от някой морков и зелена салата през деня). Нищо не се яде, в което има прости въгл..Въглехидратните хранения са само до 1300-1400 часа, разпределени по равно, като първото е 1 час след сутрешното кардио. Тренировката е 1,5-2 часа след последните въгл., а след нея само суроватка, глутамин и ВСАА. 1 час след протеина продължаваш със следащите хранения само от пилешко и салата и така до 2 часа преди сън, когато си пиеш казеина и край за деня. Цялата храна е само от ориза, салатата и пилешкото. Ориза се върти всеки ден (аз лично сега съм доволен от 300 гр.ориз за деня, другия ден съм на 0 и така си ги въртя. 90 кг. съм и правя 1 час аеробика сутрин). Интересни са мненията за по 1 гр въгл/кг телесно тегло, но се убеждавам, че са малко. В залата ми има 3 човека, които днес ще се явават на републиканското, а най-малкия е до 70 кг и яде по 400-500 гр ориз, когато беше на НВД. А релефа му е убиец - ще го видите. Така че, пробвай и сам прецени колко ориз ще е удачно за теб.

10.04.07
12:34

въглехидрати преди трен. не! ,заради инсулина ,след - да! и то до 30гр. максимум 30 мин. след нея . преди трен. по добре креатин и или л-карнитин . въглрхидтати гледай само от зеленчук да идват от там и повече витамини .сутрин 30 мин след сън може 70гр. въглехидрати (корнфлейкс овесени ядки итн.)избягвай всякакви прости въглехидрати (захари) .аз дори кафето когато чистя пия с посладител (заради инсулина).Прави зареждане в предпазливи граници и то с преобладаване на прости въглехидрати !

Мнението беше редактирано от cleaner на 13.04.07 12:17.

11.02.10
17:42

А тогава въглехидратите от зеленчуците могат ли да се приемат свободно ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1