Няколко можеби глупави въпроса!

31.03.07
07:55

Здр!Висок съм 1.85 ,78кг 20г.И преди съм тренирал но с прекъсвания а сега тренирам от малко повече от 2 месеца и бях на ВВД.Качих 4-5кг ,от което съм доволен, но част от тях ги качих на корема.Искам да попитам дали е рано за НВД или да продължавам с ВВД(но с тва шкембе въобще не мисля че ще е добре).Правя доста корем и усещам че се оформят плочките,но отгоре като има мазно все едно ги нямам:).Четох ,но не знам дали правилно съм разбрал какво е НВД.Ако приемам 200-250г белтък на ден няма да загубя мм ,а напротив ще качвам?Ще изгоря излишните мазнини?Мога ли постоянно да съм на НВД(като имам високо въглехидратни дни)?Няма да променям тренировъчната програма?
Ето и режимът към който ще се старя да се придържам:

1. протеин 1 доза-> 25гр белтък +50-60гр въглехидрат +5гр глутамин
    кис.мляко+3 белтъка+жълтък/овесени ядки/извара 100гр—>45г белтък
2. сандвич с пилешка пържола-100гр+20гр пикантна салата(доколкото знам се прави от извара) има и малко 
    хлебче,но  не  мисля че е съществено—>20гр белтък
3. 100гр орехи (за съжаление не знам точно ,но знам че имат доста белтък)
4. като 2—>20гр белтък
тренировка
5. (след трен)протеин 1 доза-> 25гр белтък +50-60гр въглехидрат +5гр глутамин (да включа ли и банан?)
6. пак месо+салата(домати и краставици)—>30гр белтък
7.преди лягане 200гр извара—>40гр белтък

Гаранция имам много грешки:)! Общия белтък е приблизително 210гр
Не съм написал часовете защото програматами  за деня е много променлива и понякога тренирам сутрин понякога следобяд,но ще разпределя яденията през 2 часа.Не знам дали да махна протеинът сутрин ,защото стават доста въглехидрати.
Тренирам 3 пъти седмично с тежести и ще пробвам 2 пъти кардио.Чудя се дали да сложа кардиото и корема сутринта преди ядене, а кото тренирам с тежести да не правя корем.Разбрах че креатинът не е пропоръчителен но имам глутамин да го пия ли преди лягане?
Извинявам се ако имам много грешки.Четох доста но не знам дали съм разбрал правилно :)
Всеки съвет ще от помощ.Мерси

03.04.07
19:09

Благодаря на всички за изчерпателните отговори!!!

03.04.07
19:21

За НищоОоО!!!

03.04.07
20:13

Къде са обяда и вечерята? Не дей да разчиташ на протеин от коф, или от ядки и млечни. МЕсо, месо.

04.04.07
17:18

ами ядене 2,4 и 6 са месо приблизително 300гр=60-70гр белтък ако трябва ще сложа още аз за това питам:)
А въглехидратите много ли са?
Мерси ,че ми обърнахте малко внимание:)

04.04.07
17:21

300 грама месо ми се струват малко. Въглехидрата ти идва в повечеко. От яденета  1 и 5 стават над 100 геама + хляба от сандвича + това, което е в млечните ...

04.04.07
18:32

ok ще ги коригирам двете неща и последен въпрос обещавам ако го спазвам този режим ще качвам ли мм или ще свалям и мазно и мм

PS

05.04.07
14:15

Ами аз от това което чета...въглехидратите май са ти много...около 200 гр идват..
банани и такива глупости са безмислени..ако ти се яде плод...грейпфрут...сутрин..
още нещо...какъв е тоя протеин с 25гр белтъчини и 50 грама въглехидрати...тва си е чист гейнер...и ако е гейнер това са бързи въглехидрати..а гейнерите не мисля че се вписват в НВД-то..
За това дали ще качваш ММ е много относително...ако наистина приемаш 250гр белтъчини можеш да се запазиш почти напълно...но все пак не е гарантирано...и ако белтъчините не са ти разпределени равномерно..ако приемеш в повече и те като всичко друго става мазнини

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1