Iskam da imam plo4ki i golemi muskuli na rutseteno neznam kak!

Темата е заключена.

05.04.07
10:59

Na 15 godini sum i ne hodia na fitnes! Iskam da imam plo4ki i golemi muskuli na rutsete na neznaia kak da go napraia! Pls help me!
Ako se naloji shte trugna na fitnes!

Петко К - като начало почни да пишеш на кирилица!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 09:36.

05.04.07
11:55

ами за да имаш мускули се предполага че трябва да тръгнеш на фитнес ;) а иначе си избираш програмата от саита за начинаещи и започваш ( предлагам ти да тренираш цялото тяло )

DN

05.04.07
15:30

Щом искаш големи мускули на ръцете нямаш избор освен залата ;)

05.04.07
17:52

В сайта дали пише нещо по въпроса ти? http://www.bb-team.org/

05.04.07
18:08

Трябва ти една нищо и никаква зала с нищо и никакви лостове, дъмбели, тежести, достатъчно воля, добър хранителен режим, програма, по която да работиш, постоянство и търпение...и си готов! (май)  :-)

05.04.07
19:13

казано от MOHCTAPA на 05.04.07, 18:08:

Трябва ти една нищо и никаква зала с нищо и никакви лостове, дъмбели, тежести, достатъчно воля, добър хранителен режим, програма, по която да работиш, постоянство и търпение...и си готов! (май)  :-)

И информация! :P

05.04.07
19:21

Е, за това добавих  “(май)”  ;-)

05.04.07
19:23

Поразгледаи малко статите , които да изсписани  за начинаещи или просто за инф успех :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1