05.04.07
14:25
Така снощи тренирах бицепс днеска трицепс утре рамо ... няма нищо грешно нали? понеже знам че неможе или не е правилно да се тренира само бицепс или каквато и да е част от ръката няколко дена подред в смисъл трябва да си почива , но аз като ги редувам би трябвало да си почиват особено ако не използвам упражнения които натоварват мускула който съм тренирал предишния ден
05.04.07
15:18
Ами това вече зависи от теб..защото не може изобщо да не натовариш трицепса при рамо...и обратното...ако приемап достатъчно протеин и се възстановяваш нормално защо не?
Давай им почивка. Все пак те участват в тренировките на всички други мускули . Ако ги тренираш често най-много да претренираш и да не растеш.
05.04.07
16:35
Почивка поне 1 ден между тия групи.
окс значи НЕ МОЖЕ 1 ден трицепс 2 ден бицепс 3 ден рамо трябва почивка между тях
Ако държиш на тази последователност 1.трицепс, 2.бицепс, 3.рамо - може. Забележката по-горе беше, да не правиш трицепса в деня преди или след рамото, защото като правиш раменни преси неминуемо участва и трицепса, следователно ако не си се възстановил тренировката ще ти “окуцее” леко.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.04.07 09:43.
Рамо след трицепс - малко кофти.
A и..зависи и от стажа - по 1 мускулна група на ден...надали ще е оптималното решение, освен ако не си с бая стаж.:)
06.04.07
22:54
Индивидуално е. При един може да няма никакви проблеми, а при друг е възможно дори и да има не само застои, но и катаболизъм. Зависи от доста неща. Би трябвало сам да усещаш, дали ти се отразява добре или не. Вслушай се в тялото си. Успех!