Фитнес wiki?

Здравейте,

Без да акцентирам на wiki-то като понятие, директно излагам идеята - едно обособено място за споделяне на опита между потребителите. Много по-подходящо за теми, които досега сме считали и отбелязали като “важни” в различните категории на форума. Какво ще кажете? Свободен достъп до съдържание (добавяне и редактиране) за фитнес, здраве, диети, красота, възстановяване, хранителни добавки и други интересни за всички ни области?

[20:33] П.П. Извинявам се за краткия период, в който не можеше да отговаряте. Подведох се, че съобщенията позволяват отговори. Благодаря и за няколкото лични съобщения, които ми изпратихте като отговори през това време. Абсолютна подкрепа на идеята имаше. :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.04.07 12:13.

PS

06.04.07
19:22

Ами на мен идеята много ми харесва..ще бъде много добре. Даже най-вече за различните добавки и т.н...видове хранене...просто някой по-нов да може да отвори да прочете и готово, а ако се интересува повече тогава да провери и по форума...
Обаче мисля че ще се получи лек проблем при тренировките и храненето..защото има много недоуточнени въпроси и статиите може да се разминават т.н..
Аз незнам точно как става номера с редактирането в wiki но мисля че ако има някакъв модераторски преглед идеята е осъществима

Нека приемем, че технически нещата са издържани и лесни за използване - въпросът е, дали допада идеята като цяло. Що се отнася до тренировките и храненето - не мисля, че ще има проблем, тъй като всеки има право да сподели своите виждания и всеки друг има право да вярва или не на тях.

Харесва ми като идея. Дано се реализира с успех. Въпроса е желание да има.

06.04.07
22:02

Идеята е супер :)
Предполагам, че би било наистина полезно :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1