06.04.07
10:54
Значи на 17 години съм, ходя на фитнес от месец и малко, висок съм 178 см. тежа 67 кг. и имам желание да кача няколко килограма (5-6), чиста маса. От известно време се храня по този хранителен режим, който сам съм си съставил:
08.00: Корнфлейкс,
10.00: Кофичка кисело мляко, фибела 2%, с някаква закуска (тестена),
13.30: 3 филии рязан хляб с нещо готвено и/или приготвени яйца и салата,
17.30: Чаша прясно мляко с 2 филии с нещо за мазане или сандвич + 1 плод,
20.00: 3 филии, пържола или кебапчета или наденички, отново със салата.
Гледам да ги разнообразявам работите, да не ям едно и също, но общо взето е това :!:
Дайте идеи да го допълня или променя с нещо?
С този “хранителен режим” нищо няма да качиш. Бая тесто папкаш. Дано филиите ти поне са пълнозърнести. Белтъчини липсват в “диетата” ти.
казано от 4efo^ на 06.04.07, 13:47:
Да пълнозърнест е, ами тогава...освен белтъчини какво друго?
Въглехидрати.
Белтъчини си набавяй от месата - пилешко, телешко, свинско (да не е мазно де) + риба (дори мой съвет е доста рибка да се папка). Въглехидрати - ориз, картофи (не пържени), овес. Аз уважавам много лещата и граха. Млечните продукти (да са обезмаслени). Извара преди лягане...ей такива работи.
Знам, ама го подхвърлям чисто като разновидност на месо, ако може да си го позволи да яде и заешко и агнешко,ама да не припарва до гореспоменатите теста.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 07.04.07 06:41.
08.00: Корнфлейкс,
10.00: Кофичка кисело мляко, фибела 2% + сандвич,
13.30: 3 филии рязан пълнозърнест хляб с нещо готвено и/или приготвени яйца и салата,
17.30: Чаша прясно мляко с 2 филии с нещо за мазане или сандвич + 1 плод,
20.00: 3 филии, риба или месо + ориз или картофи, отново със салата.
Редактирах малко нещата спрямо съветите и мисля, че нещата горе - долу се получиха!
Мнението беше редактирано от 4efo^ на 07.04.07 11:32.