Фитнес с жени

06.04.07
19:44

Здравейте. Препоръчайте ми някой готин фитнес , пък и хубави жени да ходят там?
:)

06.04.07
20:21

e мислиш ли, че ще залепиш някоя ?

06.04.07
20:41

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 22:44.

_M

06.04.07
22:06

казано от mitaka101 на 06.04.07, 20:41:

Запиши се на Тае-бо или аеробика.

най-добре спортни танци или балет

07.04.07
06:43

Аз избягвам зали, където ходят и жени, защото се разсейвам. Все пак, отишъл съм да тренирам, а не да заглеждам дупета :-)
Към автора на темата - пробвай някой от скъпарските зали, където месечните карти са над 100лв... там ще се нагледаш на разни манекенки и миски :P

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 07.04.07 06:44.

mitaka ти го каза - Тае-Бо е истината.Сигурно на 10 жени се пада 1 мъж и не са некви 100 килограмови жУвотни, ами са некви мацки. Даже 2 от класа ходят на Тае-Бо с чернокосата адреналинка.

07.04.07
08:57

Както казва шефа на залата,където ходя-Първо тренирай здраво,пък после мацките.

07.04.07
14:56

В нашата зала в клуб 33 по принцип жени не идваха преди,просто обстановката е такава.Но от както купиха някои кардио уреди  (а и цената е по-ниска от другите зали) започнаха доста симпатични девойки да се появяват.Наистина много се отплесвам на моменти,ама кво да направя да си извадя очите ли :D Иначе гледам да се съсредоточавам в тренировката и за друго се опитвам да не мисля поне в тези моменти.Да ама ...онази вечер преброих 15 момиченца (което е абсолютен рекорд май за нашата зала) от които 3 ме караха наистина да се замислям освен за тежестите и за някои други неща :D :D :D Кво да се прави - човещинка.Е по-някога точно те са ми стимула да тренирам по-упорито и тежко (да ме пита някой що :) ) Такла,че приятелю,ако искаш заповядай в нашата зала - хем евтино хем на моменти има какво да се види. ;)
По-здрави.

07.04.07
15:19

В залата, където тренирам идва само една жена, която на доста упражнения вдига повече от някои момчета :-) Може да се каже, че атмосферата е такава, че да се съсредоточавам максимално върху упражненията.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1