За МЮСЛИТЕ?

07.04.07
07:25

Искам да попита за мюслите как да ги консумирам !? Взех си вчера 1 пакет 1 килограм с 5 вида плодове и сутринта го консумирах със кисело мляко ( о,1%) но нещо не ми понася много с киселото мляко !? По какъв друг начин да го консумирам и как точно с 2 думи кажете ми всичко около консумацията на мюсли ? Благодаря!

07.04.07
08:49

Може да пробваш да ги залееш с гореща вода, топло прясно мляко или портокалов сок. Въпрос на вкус. Само искам да ти кажа, че както и да си ги приготвиш, след време ще ти омръзнат и ще ги ядеш с нежелание :-) При мен е така с овесените ядки, но ги ям, защото са полезни ;)

ИВ

07.04.07
08:55

казано от Vladimir8507 на 07.04.07, 08:49:

Може да пробваш да ги залееш с гореща вода, топло прясно мляко или портокалов сок. Въпрос на вкус. Само искам да ти кажа, че както и да си ги приготвиш, след време ще ти омръзнат и ще ги ядеш с нежелание :-) При мен е така с овесените ядки, но ги ям, защото са полезни ;)

Именно ! Освен това с прясно мляко 3.4 масленост  става голяма вкусотия. В момента съм нападнал една чиния :).

07.04.07
09:13

Този раздел е за хранене за понижаване на тегло. Ако искаш истински резултати, то НВД е неизбежна. Тогава трябва да забравиш за мюслите, млякото и т.н.. Диетата е само пилешко, зеленчуци и ориз, чието количество въртиш всеки ден.

PS

07.04.07
10:12

Ами не си прав...
Защо ориз като може овесени ядки?
И защо не мляко като е сутрин?
Сутрин на човек му трябва въглехидрати за да започне активно деня и за мен лично няма по-добра закуска от една кофичка мляко с овесени ядки...
идват до около 80гр. въглехидрати..и после целия ден не приемам други..
Друг е въпросът че мюлите нямат толкова протеин..и тия сушени плодове освен че имат достатъчно захар от самосебеси и им се слага допълнително...

07.04.07
10:35

Овеса е резервен вариант (за мюсли и дума да не става). Аз лично се чувствам, че напредвам по-добре с ориз, отколкото с овес. на истинска НВД всички млечни изделия се спират, заради лактозата в тях. Не забравяй, че тази кофичка кисело мляко сутрин дето я ядеш има 17-18 гр въгл. и около 8 гр. наситени мазнини (ако е 2%, не вярвам да си се отпуснал и да ядеш по-мазно мляко). Просто виж диетите на културистите, а не някакви статии, защото така виждаш и резултата, а те ядат само пилешко и ориз!

07.04.07
12:23

AC/DC махна млечните от НВД и тури ориз а? Баси НВД-то. Продължавай да говриш глуспости!

07.04.07
14:27

Хе хе хе... то ако можеше така, аз да гледам менюто на Рони Колман и да се надявам да стана като него...ехеееее ще си почакам  :)  :lol:

07.04.07
15:11

Виждам, че има големи разбиратели. Ако можем да се засечем в една зала и да видим кой каква форма ще извади, тогава може би ще се замислиш. Както много пъти съм се убеждавал важна е тази информация, с която постигаш резултати. Не отричам, че и с извара и т.н. също ще има ефект, но ако искаш големи резултати и то възможно най-бързо, то трябва да спазваш и една културистична НВД. А за Колман, аз дори не му знам диетата, но в залата има 4-ма състезатели, които винаги са сред най-релефните и знам за какво иде реч. За млечните изделия съм чел и диетата на най-големия ни билдър (сетете се сами), който също ги спира. С една дума стига с тези статии и “не питай старило, а патило”

07.04.07
15:24

Ами честно казано ние не знаем на какъв зоб са въпросните “културисти” , така че ...?!?

07.04.07
16:16

Тук въобще не става дума за зоб, защото ако само с нея се постигаше състезателния релеф, то и билдърите нямаше да се ограничават толкова в диетата и да стават толкова педантични. Истината е, че когато се прави нещо, се прави както трябва, а не половинчато. В противен случай резултата много ще закъснее или просто няма да постигнеш своя генетичен потенциал до границата на зобта, която и аз никога не бих престъпил.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1