05.01.07
13:31
ми ходя на зала,ама мисля да си прая 30 лицеви опори преди да си лягам всеки ден. искам да ви питам дали това е напразно. (мисля и сутрин ама тогава много ме мързи) :lol:
05.01.07
13:50
Всеки ден е безмислено да. Поне през ден да е.
05.01.07
13:55
Е ако е само 1 серия по 30 не виждам проблем.
07.04.07
21:04
Може да си ги правиш всеки ден,с изключение на деня в който си правил гърди в залата. Също може след като си направиш упражненията за гърди от програмата ти,веднага след това да завършиш с 30 лицеви и готово
Без проблеми може всеки ден, но това го казвам с уговорката, че аз съм правил всеки ден в период когато за 4 месеца спрях фитнеса и минах изцяло на кардио и жестока диета с цел дръстично понижаване на теглото. При положение, че ходиш в зала, няма смисъл от лицеви когато имаш ден за гърди, в този преди и този след него.
09.04.07
18:25
Хм... според мен няма никъкъв смисъл да се натоварваш допълнително.Каквото тренираш в залата тва е после яко почивка.Тези лицеви като почнат да се насабират 1во че няма да си на макс във залата и няма да правиш пълноценна тренировка и 2ро че е много вероятно да претренираш Това е моят съвет,а ти както искаш ;-) Късмет ;-)