07.04.07
21:37
Здравейте значи имам няколко въпроса ,който са насочена към хора който си имат понятие за какво става дума.Ето въпросите
1.Тренирам от 2 години,но немога да намеря програма за релеф в момента тренирам по една която е следната 2 дни тренирам, 1 почивам после 1 тренирам 1 почивам.Като за големите мускулни групи правя по 3 упр. за малките по 2 защото от повече ще претренирам поради факта че се пада да тренирам дадени мускулни групи 2 пъти седмични с тая програма.Повторенията са 15,12,12,10
2.Човека с които тренирам тренира 2 месеца ,трябва ми удачна програма за него
3.Програма метан и кленбутерол добра ли е за маса и какво рискове крия кленбутерола
4. Искам да се пишат хора който знаят за какво става дума
5.МЕРСИ
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 13:00.
07.04.07
21:58
1. Звучи добре стига да имаш добро хранене. Кардиото кога и колко ти е?
2. Нещо базово му трябва. За гърди 3, бицепс 2, трицепс 2-3, рамо 3, крака 3, гръб 3-4 упражнения. Повече свободни тежести, но не големи за да свикне човека. Показвай му как да прави точно упражненията и често му ги сменяй.
Третия въпрос определено не е за тоя форум така че ако може да не дискутираме него. Ей тук -> http://www.gohard.org/forum/index.php задавай такива.
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 07.04.07 21:58.
Значи кардиото ми е 3 дни седмично, хрането гледам да е горе долудобро като мисля всяка седмица да свалям 30мин. последното хранене.
Неразбрах програмата ми добра ли е ?
За човека ок ,тои взе да свиква с упражненията ,но никои не е свикнал да прави всичко като хората и то за 2 месеца.тои иска на големите тежести ,казах му споко време колкото искаш.