Взаимстване ренировката на Про-тата

CS

28.02.07
22:45

Чудя се от филмите на някои културисти дали да не взаимствам техните програми за тренировка.
Имам предвид програми като на Христомир или Маркус...
Какво ще кажете ?

28.02.07
22:47

наи много да претренираш :) те са на зоб тренират по 6 пъти седмично .. кво очакваш  :lol:

Техните тренировки са специално съобразени с тяхните индивидуални качества и нужди.Има вариант да няма никакъв ефект при теб.

FZ

01.03.07
10:55

[quote author=“CSKA_FoReVeR”]Чудя се от филмите на някои културисти дали да не взаимствам техните програми за тренировка.
Имам предвид програми като на Христомир или Маркус...
Какво ще кажете ?

Ще направиш голяма грешка . Не го прави.

01.03.07
11:06

Както казваше един пич преди във форума: не си им нито на килата, нито на зоба. Така че взаимствай идеи и упражнения, но не цели тренировки :idea:

01.03.07
12:28

Аз като ви чета тренировките, повечето от вас са ги задминали ;)

08.04.07
10:38

Според мен ти така или иначе ще правиш с по малки тежести от тях, такаче може да взаимстваш от тяхните тренировки. Аз взаимствах много от тренировките на Дориан в един филм и ми се отрази добре. Все пак всичко е индивидуално и зависи от колко време тренираш и как се вазтановяваш

08.04.07
10:59

Гледаш от тях и се стараеш да схванеш движението - това си е достатъчно полезно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1