07.04.07
17:58
Значи днес бях във магазина на Графа на Whey. Там ми препоръчаха гейнър не знам кои е точно по име, ноп е 3кила и нещои май и струва 72лв. Щял да ми стигне за месец...
Сега съм висок 175 някаъде и тежа 60кила. Целлта ми е да стана 70кила...
Та това ли е най добрия избор защото не са малко пари за месец..
Благодаря предварително
П. С. Предлагайте каквото мислите че най-бързо ще спомогне за достигане на целта ми... ТОлкова много имам желание да си кача килата ;(. Та чувам за аминокиселини креатини гейнъри протейимни и порсто не знам :((
Темата беше редактирана от insomniak на 07.04.07 18:08.
07.04.07
18:37
много добър гейнар на АББ http://hdobavki.hit.bg/produkti/masa/extremeXXLABB.html
Общо взето гейнъра е най-добрия начин да си дадеш парите на вятъра. ПО-добре си купи един хубав суроватъчен протеин, а глюкозата си я вземи от някой супермаркет. Ще си доста на далавера!
07.04.07
20:32
Моля ви уточнявайте като казвате какво да си купувам и какви резултати сте имали. Въобще не разбирам и затова ще ви помоля да ми казвате откъде във софия и ккаво точно трябва да си купя. как да се пие зашото идея си нямам. Но ако ми обясните пеосто малко по-подробно ще съм ви много благодарен хора.
Мерси предварително!
и според мен гейнъра е загуба на пари. Моят съвет - Протеин на ОН 100% Уей, 910гр - 57лв. Скъпичък е, но от тази марка съм видял много напоследък. Също така прави поне по 4 яденета на ден, та наистина да качваш
09.04.07
07:19
Откъде мога да си го купя и за колко време ще ми стигне и как да се пие ако тренирам 3пъти във седмицата? А понякога може и 4 ависи...
Весели празнници човек и Христос Воскресе :)
09.04.07
07:28
От доста места можеш. От магазина на Power & beauty в София или от нета (netrition.com , nutritiontarget.com ). Дозата е около 30-40 грама, пият се по най - малко 2 дози на ден, но 3 е по - добрия вариант. Смятай сам.
09.04.07
08:03
Ако правилно съм сметнал ако взеимам по 30гр 3пъти в деня няма да ми стигне и за 10дена...
Ами много ми е скъпо това. Като се има предивд че тр да се пие 1-2месеца ;(
Предложете нещо по ефтино. Цена от 70лв за месец ме устройва горе долу...