08.04.07
19:14
Значи на 15 год съм тренирам сериозно от началото на годината пиех Л карнитин спазвам хранителен режим и свалих от 78 та на 70 и мисля да не свалям повече та така да попитам какви добавки мога да си взема за сила и издръжливост но не сега ами след още 3-4 месеца стаж.Аз съм се насочил към креатин на Нутрим,майка ми е фармацевт и го има в аптеката но искам да попитам вас тъй като сте пили и разбирате от добавки.Моля препоръчайте ми нещо добро разбира са на сносна цена до 70 лева
on,universal,now,bioteck.
всичките са много добри избери си креатин, :) :roll: парите ще ти
стигнат, поне за от 300 до 500гр.
09.04.07
07:36
Креатин, глутамин, таурин. Зависи колко пари ти се дават. Тая комбинация ще ти дойде добре.
а иначе да ви питам малак ли съм още за креатин или от 1 месец прием нищо няма да ми стане а иначе аз искам да пия само креатин то как се пие 1 месец и после се почива за мойте години и тоз на Biotech добър ли е или Universal да си взема но мисля да го пия след 2-3 месеца и колко грама да си взема за 1 месец
09.04.07
12:24
За вредно не е. Няма нищо да ти стане от креатина. Дали има смисъл е по - точния въпрос. Може да изчакаш още действително. Universal или Biotech все добро ще вземеш.(аз препоръчвам Юнивърсала).
100 гр. зареждане
Ако тренираш 3 пъти в седмицата са ти по 50 гр. на седмица след зареждането.
Значи общо 300гр. ти трябват.
Добре правиш да проучваш преди да действаш. Съветвам те да изчетеш подробно информацията в интернет, няма смисъл да питаш тук неща които са обяснени сериозно другаде.
Иначе търси да си подобриш храненето и тогава ако си вземеш една комбинация креатин-протеин/западни марки/ ще имаш перфектен ефект.