09.04.07
10:58
Туко що прочитам следната статия в www.flexonline.com което много ме зарадва, дано да е истина:
http://www.flexonline.com/news/205
Завръщането на Леврони?
Кевин Леврони се завръща в състезателния културизъм. Тези слухове се чуха през декември миналата година, слухове, че Леврони е поискал покана за Арнолд Класик – но не им повярвахме. Сега отново чуваме тези слухове.
Този път лично от Кевин. Появявайки се на „Pro Bodybuilding Weekly” в понеделник Леврони обяви завръщането си в спорта. Или от части, поне така мислим.
„Определено моите планове са да се завърна в културизма и да спечеля Олимията”. На шоуто Леврони каза още – „Точно като плановете ми да стана професионален културист. Главната ми цел е да спечеля Олмпията и това в нещото което планирам да направя. Но трябва да започна съвсем скоро защото часовника тиктака”.
Колко време ще ти трябва да се върнеш обратно в състезателна форма? „11 седмици”, отговаря Леврони.
Притиснат от домакините на шоуто Дан Соломон и Боб Чичерило, дали ще бъде готов или не за таз годишната Олимпия, Леврони отговори: „Определено. Никога не съм тренирал цяла година за Олимпията или за което и да е от състезанията ми, след като разкъсах гръдния си мускул. Мисля, че ще мога да бъда готов за Олимпията 18 до 20 седмици считано от днес, и ще бъда на сцената около 245 паунда (111 кг.), в същата форма в която оставих сцената на последното ми състезание през 2003 г.
Един от най-добрите културисти в историята на спорта, Леврони впечатлява с 20 професионални победи и 18 втори места в своята професионална кариера. Леврони последно се състезава на Шоуто на Силата през 2003 г., където се класира трети след победителя Декстър Джексън и Джей Кътлър.
За това в каква форма е в момента… да кажем, че Леврони тежи 195 паунда (88 кг.), в деня когато дойде в офиса на Уйдър, в началото на януари… доста далече от 250-те паунда (113 кг.) който той поддържаше през състезателните си дни.
На „Pro Bodybuilding Weekly”, той изчисли, че теглото му в момента е около 185 до 190 паунда (83 до 86 кг.). Но Кевин е известен с учудващата чудовищна трансформация на тялото си.
Четири месеца преди 2002 Олимпия, Леврони посети офиса на Уйдър след претърпяна операция от херния тежащ около 210 паунда (95 кг.). От тази гледна точка и по това време дори и Нострадамус не можеше да предвиди Леврони като основен фактор в тогавашната Олимпия с толкова малко време за подготовка.
На 19 октомври Кевин стоеше на сцената рамо до рамо с Рони Колман и се класира на второ място в най-голямото бодибилдинг шоу на планетата. Може би да или не Леврони може да повтори това пет години по-късно.
Винаги има вероятност непредсказуемия Леврони да е закъснял вече и просто да се забавлява, може би е решил да обяви завръщането си като един печеливш начин да популяризира и рекламира предстоящата премиера на новия му филм „Redline”.
Остава ни да почакаме и да видим. Останете на линия.
Аз лично стискам палци да видя Кевин тази година на Олимпията.
09.04.07
22:21
Еми дано да я вярно...Левроне ми е един от любимите културисти и се надявам да продължава да се състезава;)
И да е истина, съмнявам се да постигне някакъв голям успех, все пак вече е на 43 години...
09.04.07
22:38
Моят фаворит като структура и генетика е точно Леврони. Според мен ги има в много повече от Рони Колман например, но никога не е бил толкова постоянен като Рони. Затова и не е печелил Олимпията. Дано се върне, ще е много интересно!
казано от Mayhem на 09.04.07, 22:30:
И да е истина, съмнявам се да постигне някакъв голям успех, все пак вече е на 43 години...
Възрастта е просто цифра. Особенно в този спорт. Виж и Рони, не мисли да се отказва като гледам, нищо че и той е на толкова ;)
Планината-леврон (прякора му заради масивните рамене) е уникален спортист с удивителна генетика. Лично мнение - няма да излезе на олимпията, но дано го направи и да я спечели!
10.04.07
20:30
казано от Петко К на 09.04.07, 22:52:
казано от Mayhem на 09.04.07, 22:30:
Възрастта е просто цифра. Особенно в този спорт. Виж и Рони, не мисли да се отказва като гледам, нищо че и той е на толкова ;)
Ронката е светлинни години преди Кевин,още повече че вторият не знае какво иска и най-много да стане 5-6ти като на бенефис
11.04.07
11:27
Левроне никога не се е напъвал толкова да става мр олимпиа и т.н.....не случайно е прекъсвал толкова пъти,просто не е такъв маняк,докато Рони само тва праи по цял ден логично е да е напред..
Дано се върне, но ме съмнява скоро да достигне предишната си форма. Бях видял една негова снимка по къс ръкав и ми се стори не по-голям от мен примерно. Абе беше с размери като на малко по-здрав манекен.
11.04.07
13:52
Абе пак е доста похвално че е запазил супер добра форма като за нормален човек....щото нали знаете повечето билдери като спрат да тренират кво става?...така че отново доказва къв ген има..
11.04.07
16:08
http://www.sportnahrung-engel.de/Kevin%20Levrone%202.jpg
http://www.ciclopeweb.com/aaban/3levrone.jpg
Мнението беше редактирано от _ZOB_DOG_ на 11.04.07 16:09.
11.04.07
23:35
казано от InDaHEad на 11.04.07, 13:52:
Абе пак е доста похвално че е запазил супер добра форма като за нормален човек....щото нали знаете повечето билдери като спрат да тренират кво става?...така че отново доказва къв ген има..
Хах аами незнаем какво става като спрат(всъщност те изобщо не спират) :-) 90-те кг които останаха на леврони след отказването му не са кои знае какво...вие го направихте наи-големия генетик в спорта.. :-) Не бил постоянен-ами да бил.Ако се завърне на олимпия я попадне в десятката я не.
Факт е, че сега прилича на назобан нашенец. Само мога да си нправя извода, че спортната фармация е на доста високо ниви щом за по-малко от 3 месеца може да се вкара в състезателна форма. То на всеки му е ясно как става, ама ебати - за толкова малко време да качиш мускулната маса и да я изчистиш си е направо ташак с природата.