Добавките и родителите...

LO

09.04.07
18:50

Имам въпрос относно добавките за покачване на мусколна маса.В залата,която ходя се предлагат добавки(предполагам всякакъв род)-въпросът ми е по-добре ли е да си купя цяла кофа или да си копувам направо от залата?
1)Ако е по-добре да си купя кофа за вкъщи какво да купя за да кача ММ?
2)Ако си вземам добавки от залата-преди и след тренировка ще има ли същия желан ефект?

Като си вземеш цяла расфасовка би трябвало да излиза по - евтино. Разликата дали ще ги пиеш там или у вас е малка.

LO

09.04.07
19:05

Парите не ме притесняват-родителите обаче ДА!Същия ефект ли ще има ако си ги взимам в залата?Ако не- ще трябва да ги крия някаде :P:PМеждудругото кажете какво да взимам за да оформя хубаво тяло(15 год 183см 65 кг)
И още един въпрос-горе-долу за колко време мога да кача 5 килограма чиста маса?

Не пиши поредни постове, имаш бутон за корекция на мнението. Обединих ти двата.
Jorku

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 09.04.07 19:10.

Тоя проблем с родителите е коментиран доста пъти. Ако седнат да прочетат за добавките ще им стане ясно, но знам за какво говориш... никакъв интерес, само митове и легенди са запомнили за тия неща. Щом е така взимай ги в залата.
5 кг маса - при всеки различно. Тука никой не може да ти каже точно. А пък и зависи от хиляда работи.

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 09.04.07 19:11.

LO

09.04.07
19:32

Е може да не са точно 5-повече или по-малко за мен е безразлично.Просто искам в близките 3-4 месеца да направя едно прилично оформено и очертано тяло- не искам да стана “огромен” за кратко-ясно ми е че е невъзможно.Просто искам така хубаво тяло-с подчертани плочки,бицепс и тн.От 6 месеца тренирам-4-5 пъти в седмицата.Храня се нормално-старая се да спазвам равномерно балансирана диета,не си позволявам газирано,сладко,мазно и всичко останало вкусно и естествено вредно:P:P Ще постигна ли резултат до лятотоБ?

10.04.07
08:44

Аз лично добавки на парче от зала не бих взимал поради две причини:
1. Излиза МНОГО по-скъпо.
2. Не се знае дали не са сипали малко брашанце (пудра захар) в добавките, които са под форма на прах ;)

Най-нормалното решение е да седнете с родителите ти и да проведете един човешки разговор, където да им обясниш за какво иде реч. Другия вариант е да си ги купиш тайно и да ги криеш вкъщи по гардероби и долапи. Втория вариант не ти го препоръчвам, защото преди години, когато братовчед ми беше направил така, баба му намери два пакета с декстроза и реши, че взима и продава хероин :-)

LO

10.04.07
09:07

Eми май ще се говори тогава :D Само кажете какво да си купя да натрупам ММ?

казано от Loc_Dog на 10.04.07, 09:07:

Eми май ще се говори тогава :D Само кажете какво да си купя да натрупам ММ?

Протеин, аминокиселини, глутамин и още доста вариации. Разгледай раздела и ще разбереш.

LO

10.04.07
09:16

Значи каквото разбрах http://hdobavki.hit.bg/produkti/protein/picPandB.html Protein Formula и  http://hdobavki.hit.bg/produkti/masa/extremeXXLABB.html Еxtreme XXL Powder са ми по джоба. Кое от двете да си взема?
Ще трябва ли да добавя още нещо към тях?

ИВ

10.04.07
13:46

ABB Extreme XXL - купи с кякакъв глутамин/креатин/аминокиселини. :)

10.04.07
16:14

аз се интересувам от този продукт http://hdobavki.hit.bg/produkti/protein/picPandB.html някой да го е ползвал и струва ли си да го пробвам?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1