Съвет за Хранителен режим

10.04.07
05:17

Изчистих си корема за 3-4 седмици като свалих към 6-7 кг.
Обаче заедно с това ми падна и гръдната обиколка с 3 см(талията с около 6см.). Знам че няма как да сваля само от корема каквото и да правя но сега искам да си върна поне гръдната като запазя корема. Искам да ме посъветвате как горе-долу да процедирам. Не ми трябват много подробно нещата. Аз свалих вече. Искам горе-долу колкото може да се върна в предишното положение като оставя корема в сегашното :) т.е. талията
Мерси

10.04.07
09:07

Това което ще ти кажа съм го чел от списание. Преди тренировка трябва да ядеш въглехидрати с нисък или среден гликемичен индекс (ГИ) като: боб, леща, кафяв ориз, овесени ядки,  пълнозърнести храни а след тренировка с висок ГИ като: бял ориз, картофи, бял хляб, мед. В вско хранене трябва да имаш протеин (пилешко, риба, яйца, извара) а вечер да не ядеш въглехидрати. Не яж зеленчици след тренировка, защото ще забавиш усвояването на храната.

10.04.07
10:06

И според мен следвай казаното от wizard_m и натовари малко килограми в тренировката си. Имам предвид тренирай да речем 2 седмици с по-тежко прави 4-ки и 6-тици да речем.  Опитай суперсерии - те при мен помагат много за маса (пак с по-тежки килограми).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1