09.04.07
21:00
Занимавам се с фитнес от година и 4 месеца.Ка4их мн кила и сега дойде време за 4истене 180см,93кг бях.ОТ 3 седмици съм на НВД,първите 2 свалих 5 кила и станах 88,искам да стана 80.Оба4е от края на по миналата седмица и миналата не съм мръднал и кило надолу.Ето какво правя....
6:00 - взимам кленбутерол,кафе(без захар) и 2 аспирина
6:30- 30-40мин кардио(бягане или колело)
7:00 -след кардиото 4-5 белтъка с 70-80 гр овесени ядки,1 малка лажица мед ,100мл мляко 0.1% и аминокиселини
10:00-11:00-1 филиика бонус обилно покрита с 6унка и извара или сирене
13:30-200гр пиле/риба (на скара) с 70-100 гр ориз или 200-300 гр картофи(варени) и 1-2 филийки хляб бонус
16:30-кленбутерол с кафе(без захар) и 2 аспирина
17:00-силова трен ,след това 20мин кардио
18:30-протеинов 6еик с 200мл мляко 0.1% ,45гр протеин и лажица мед
19:30-200гр пиле/риба със салата с 15-20 гр зехтин и 1-2 филийки бонус
ако по късно пак съм гладен ям извара или сирене с белтъци
КЪДЕ БЪРКАМ!?!?!?
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 09.04.07 21:09.
4 неща ми правят впечатление:
1. клена има бърз разпад от порядъка на няколко часа - безсмислено е да го пиеш толкова рано сутринта.
2. аспирин на гладно не ти препоръчвам
3. махни бързите въглехидрати - меда
4. махни изцяло млечните продукти
09.04.07
22:23
emzo, защо да се махат изцяло млечните продукти ? Аз ям по кофичка кисело мляко и половин литър прясно на ден. Вярно е, че са преобладаващо въглехидратни продукти, но ако са в границата на позволените въглехидрати за деня проблем ли е ?
А иначе към питащия - дай по-точни стойности - това “филийка ОБИЛНО покрита с...” не говори много. И си сметни общите стойности за деня, другите не са задължени да го правят.
Мнението беше редактирано от sideways на 09.04.07 22:25.
09.04.07
22:46
За млечните продукти е вероятно заради лактозата в тях.
Именно, като нямамe lactose free мляко :)
От млечните продукти аз не мога да свалям - факт.
@ForsakenSoul - неправилно приемаш клена, но за да не ти заключат темата - Л.С.
Мнението беше редактирано от emzo на 10.04.07 05:29.
10.04.07
07:48
За клена повече инфо на www.gohard.org ..има 13 страници тема
Мен ми направи впечатление протеиновия шейн в 18 и 30…според мен тогава е късно за лактоза(мляко)..
аз ако тренитрам късно...протеина си го пия с вода ;)
10.04.07
12:57
сметнах си калориите и са 2300…със 700 по малко от минимума ми!
1.Ок млякото го махам,ама да си хапвам сирене и извара мога нали?
2.А меда изцяло ли да го махам,не е ли добре да вкарам малко бърз въглехидрат след трен.?
3.След трен преобладава6то белтъ4но ядене ли следва или белтъ4но-въглехидратно?
10.04.07
15:29
казано от ForsakenSoul на 09.04.07, 21:00:
Занимавам се с фитнес от година и 4 месеца.Ка4их мн кила и сега дойде време за 4истене 180см,93кг бях.ОТ 3 седмици съм на НВД,първите 2 свалих 5 кила и станах 88,искам да стана 80.Оба4е от края на по миналата седмица и миналата не съм мръднал и кило надолу.Ето какво правя....
6:30- 30-40мин кардио(бягане или колело)
7:00 -след кардиото 4-5 белтъка с 70-80 гр овесени ядки,1 малка лажица мед ,100мл мляко 0.1% и аминокиселини
Според мен основната ти грешка идва от това, че 30 мин след кардио ядеш въглехидрати.
Сложи ги чак 1-2 часа след кардиото, иначе ще е голям зор свалянето.
емзо е прав, махни изцляло млечните продукти.Солта задържа много вода в тялото.А сиренето е малко соленко, нали.Сутрин яж 1 час след кардиото.МЕд яж само сутрин 1 лъжица макс.И неправи повече от 3 пъти кардио седмично защото няма да може да се възтановиш и ще претренираш.ПРодължаваи и добрите резултати ще дойдат.
казано от ForsakenSoul на 10.04.07, 12:57:
2.А меда изцяло ли да го махам,не е ли добре да вкарам малко бърз въглехидрат след трен.?
3.След трен преобладава6то белтъ4но ядене ли следва или белтъ4но-въглехидратно?
Калориите гледай да са отначало -500, не -700.
1. можеш
2. изцяло - никакви прости въглехидрати по време на НВД - гликогена се попълва в зареждащия ден (ти зареждаш ли изобщо ?)
3. след кардио - белтъчно, после въглехидратно, ако е след обед или вечер - само белтъчно
@fitday - не е фатално ако въглехидратите са нисък ГИ и не е вечер де, но е по-добре да е белтъчно яденето.
Аз например мнооо се кефя на тъпите американци като им чета НВДтата с по 150-200гр въгл.Седнали да правят лог на еди къв си бърнър и наистина имат разлика накрая, обаче техните бърнъри съчетани с нашето НВД ще са много по-добри резултатите.
Иначе за кардиото - не трябва изведнъж да се увеличава рязко.Аз го правя през ден, което ще рече 3-4 пъти седмично, не че не мога повече, просто трябва да се увеличава плавно, при наличие на застой и др.
12.04.07
19:42
а във високо въглехидратния ден какво мога да се отпусна да хапна???4е не съм ял ни6то сладко ве4е мн продължително време и напрао по некой път ми се приисква да изям 1-2 кила те4ен 6околад,и ако не се залъжа с не6то 6е се иско6а некой път и 6е хапна 6околад.
14.04.07
12:02
казано от emzo на 10.04.07, 19:11:
казано от ForsakenSoul на 10.04.07, 12:57:
3.След трен преобладава6то белтъ4но ядене ли следва или белтъ4но-въглехидратно?Калориите гледай да са отначало -500, не -700.
1. можеш
2. изцяло - никакви прости въглехидрати по време на НВД - гликогена се попълва в зареждащия ден (ти зареждаш ли изобщо ?)
3. след кардио - белтъчно, после въглехидратно, ако е след обед или вечер - само белтъчно@fitday - не е фатално ако въглехидратите са нисък ГИ и не е вечер де, но е по-добре да е белтъчно яденето.
Аз например мнооо се кефя на тъпите американци като им чета НВДтата с по 150-200гр въгл.Седнали да правят лог на еди къв си бърнър и наистина имат разлика накрая, обаче техните бърнъри съчетани с нашето НВД ще са много по-добри резултатите.
emzo сигурното си е сигурно. ;-) А за американците, махни ги тях, те имам чувството, че само от добавки ако могат да живеят най-добре ще им е. :down: Ама те имат и възможност да си ги купуват, все пак при тях и най-реномираните добавки са без пари. :roll:
zloster_ma6inata сиренето от какво се прави :>!Яш само извара ...ForsakenSoul
Не съм капризен към храните.
Даже овес само с вода ям, но изварата е единственото, което ми е отвратително да ям(ял съм я все пак де).Може и да не съм уцелвал добра извара но ....
За сиренето .... А вие колко сирене ядете ?
Не повече от 40гр при мен.
Е, едно е да сравниш 40гр сирене с 1 кофичка (400гр) кисело мляко и/или 1л прясно, било то и с 0.1% масленост. ;)
1. Махай въглехидратите изцяло. Замести ги с мазно месце например.
3. Намали малко млечните.
2. Има и нещо друго (за клена), но няма да ти го кажа тука, защото е забранено от модераторите.
С посред мен малко преяждаш скоро след кардиото. Изобщо не виждам как го правиш в 6.30 бягане 40 мин. в 7 ядеш... ? :) Претупваш бяхането или на мен така ми се струва. Плюс това не загравай загряката, че сутрин рано кунтузиите няма да са рядкост. Кардиото принципно трябва да е добре и достатъчно дълго направено, иначе все едно само се разхождаш... Казвам го защото въм виждал някои които бягат за 15 минути без даже загрявка няколко стотин метра и после казват, че са правили кардио.
После, мисля, че е много опасно да се пие кафе на гладно исвен това 2 аспирина/което е сериозно количество за наведнъж/, а клена ме ми знам колекулата не го знам какво прави. Лично аз няколко пъти съм пил кафе на не особено наядено и след това ставаш dj-bob… /*за тия които не са разбрали, имаше яко пърдене:)/ С тая комбинация язва не е излючена...
Иначе, наистина ли имаш кардио сутрин и силова след това + кардио? Според мен не птретовариш организма сериозно така. Отрицателно калории и такова трениране в ден...
Взимай и мултивитамини и пий вода.