www.gohard.org

Темата е заключена.
Прескочи до:

29.10.06
10:28

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Шшшш а ве ей как ша е безсмислен гохарда ве , ти чуваш ли се кви глупости приказваш ,форума определено беше не едно , а две нива над бб-теам. Кво само приказвате че трябва да се съберат пари , тва съм го прочел най малко 5 пъти в тая тема , но защо никой от модераторите не организира дарения по какъвто и път да. От 5 дена потребителите са казали че ще дават пари , но вие какво чакате още , мързи ли ви какво , че се оправдавате че идеята за гохард била тъпа , щом потребителите са съгласни да дават пари едва ли е тъпа.

Не сам казал че е тъпа идеята .... Просто казаш че според мен ще е по добре да се съединят 2 та форума тва е ....

Освен че пак останах неразбран(за което вината си е моя), съдейки по обобщенията на моите постове, искам да ви помоля и за още нещо.
Не започвайте пак дискусията полезен или безполезен е гоухард. Имало го е, имал е потребители, значи за някого е бил полезен. За мен не беше, но не го съдя за това. Съдя го за едно изкривяване, което обаче никога не е рефлектирало върху поребителите му.
Не подновявайте и дискусията дали е било правилно да е в Китай или е по - добре да е тука. Това второто си е изцяло решение и концепция на екипа на този сайт. Как ще накарате някой насила да се емне да сложи раздели във форума? Защото са интересни и полезни? Ами интересна и полезна може да бъде и дискусията дали е редно гейовете да се женят и да си раждат деца, зачевайки ги ин витро или пък дали е правилно да закрием АЕЦ Козлудуй. Но просто нямат място в този форум, още по - малко като раздели. Когато понат да имат, ще ги сложат.
Ясно ви написах: свържете се със Джорджо. Или с Димитър Михайлов - той плати хостинга и домейна със събраните пари миналата година. Кажете колко сте готови да дадете. И оттам нататък вече се решава. Караниците са безполезни.
Ако някой е наистина готов да участва, да го направи. Митко и Джордж ще ме извинят, че говоря така от тяхно име. Но съм сигурен, че никого няма да върнат.
От биене в гърдите няма полза и не е обща тема мястото, където да се съберат дарения. Ако иксате, срещнете се, обсъдете, вижте, ако искате в частни съобщения. Но според мен не и тук!
Поздрави!

_Z

29.10.06
12:20

[quote author=“D3BEP”]Кажете колко сте готови да дадете.

Кажете колко пари трябват, за да преценим горе доло по колко пари трябва да се събират.

[quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“D3BEP”]Кажете колко сте готови да дадете.

Кажете колко пари трябват, за да преценим горе доло по колко пари трябва да се събират.

На този въпрос най - вероятно може да отговори Димитър Михайлов. Както казах, той плати предната година и поддържа отношения с фирмата, от която закупихме хостинга.
Та ако пак ще се хостваме там, мисля, че миналата година се плащаше към 100-тина лева(ама на око ти казвам, забравил съм точната сума). Дали и тази ще е така не знам.
Тъкмо за това ви казвам. Пишете на Митака или на Джорджо. От друго просто няма смисл, само излишни емоции.

_Z

29.10.06
14:49

vse 6te se namerim 10 4oveka da dadem po 10 lv, ako e tolkova de

29.10.06
20:48

абе хора я не се излагайте - 100 лв за един форум. Цялата работа е за не повече от 30лв - един домейм за една година струва 20-тина лева и отделно има стотици БГ компании които предлагат хостинг който ще върши работа за целта на цена от порядъка на 5-7лв

goto.bg
e-varna.net
hostbulgaria.com/ - ето тук цялата работа може да стане за ~17лв. Не знам колко трафик правеше на месец тоя форум  ама не ми се вярва да е над 100ГБ

[quote author=“wtf”]абе хора я не се излагайте - 100 лв за един форум. Цялата работа е за не повече от 30лв - един домейм за една година струва 20-тина лева и отделно има стотици БГ компании които предлагат хостинг който ще върши работа за целта на цена от порядъка на 5-7лв

goto.bg
e-varna.net
hostbulgaria.com/ - ето тук цялата работа може да стане за ~17лв. Не знам колко трафик правеше на месец тоя форум  ама не ми се вярва да е над 100ГБ

Ок, организирай го братле. Провери точно цени и условия - дисково пространство, трафик, пощи и т.н. Свържи се с Митака и говори как да се прехвърли форума и дали е удачно. И аз мисля, че е възможно да се намери пространство на различни цени и при различни условия и ако твоята версия е по - добра, защо не?

29.10.06
23:44

[quote author=“wtf”]абе хора я не се излагайте - 100 лв за един форум. Цялата работа е за не повече от 30лв - един домейм за една година струва 20-тина лева и отделно има стотици БГ компании които предлагат хостинг който ще върши работа за целта на цена от порядъка на 5-7лв

goto.bg
e-varna.net

:roll:  :roll:  :roll:  оффф все някой ще се изкаже..... да ти е драго да му отговориш , но ще запазя мълчание

30.10.06
10:28

ASTOR ми айде изкаже се бе, погледни цените в българските хостинг компании.
Да цената на хостинга е за тея пари на месец, обаче 5лв на месец нищо не са. Вече ако искате да го платите на веднъж е друг въпрос, може и аз да съм сгрешил
Нещо дето не е вярно ли казах ?

31.10.06
01:46

Мен ме интересува какво ще стане с личната поща? Имах доста съобщения там, които бях съхранил с ценна информация и не ги бях сейфал... Безвъзвратно загубени ли са?

Не разбира се. Просто временно е прекратен достъпът до тях. Личната информация ще бъде съхранена в някакъв формат. Митко ще ме поправи, ак огреша, но не вярвам просто да вземат и да ни изтрият акумулираната информация, може би дор ивече са ни я изпратили. Сам дето в този случай тя нама да е във вид на форум, а ще трябва наново да се интегрира в някаква рамка.
Споко, решението се търси и ще се намери. Отново ви казвам към кого да се обръщате с идеи или с подкрепа!
Поздрави!

Нека пак спомена, с което вече да престанем с тази дискусия:

хостингът ще бъде подновен от bb-team и поддръжката на този форум ще бъде поета също от екипа на модераторите. Запазете спокойствие, работим по въпроса. :)

18.11.06
00:05

ФОРУМА Е ОНЛАЙН вече !!!!

Отключих темата за да го съобщя тук ,за да няма неразбрали. Заповядайте !!!

10.04.07
16:11

Аз не мога да се регистрирам!
Чакам писмо да за потвърждение от доста време. Като пробвам да се регистрирам наново пише, че пощата ми е заета! Моля, някой с правомощия да провери какво се е случило.

04.12.11
19:25

Не ми отваря форума нещо?!?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1