Не сам казал че е тъпа идеята .... Просто казаш че според мен ще е по добре да се съединят 2 та форума тва е ....
29.10.06
10:38
Освен че пак останах неразбран(за което вината си е моя), съдейки по обобщенията на моите постове, искам да ви помоля и за още нещо.
Не започвайте пак дискусията полезен или безполезен е гоухард. Имало го е, имал е потребители, значи за някого е бил полезен. За мен не беше, но не го съдя за това. Съдя го за едно изкривяване, което обаче никога не е рефлектирало върху поребителите му.
Не подновявайте и дискусията дали е било правилно да е в Китай или е по - добре да е тука. Това второто си е изцяло решение и концепция на екипа на този сайт. Как ще накарате някой насила да се емне да сложи раздели във форума? Защото са интересни и полезни? Ами интересна и полезна може да бъде и дискусията дали е редно гейовете да се женят и да си раждат деца, зачевайки ги ин витро или пък дали е правилно да закрием АЕЦ Козлудуй. Но просто нямат място в този форум, още по - малко като раздели. Когато понат да имат, ще ги сложат.
Ясно ви написах: свържете се със Джорджо. Или с Димитър Михайлов - той плати хостинга и домейна със събраните пари миналата година. Кажете колко сте готови да дадете. И оттам нататък вече се решава. Караниците са безполезни.
Ако някой е наистина готов да участва, да го направи. Митко и Джордж ще ме извинят, че говоря така от тяхно име. Но съм сигурен, че никого няма да върнат.
От биене в гърдите няма полза и не е обща тема мястото, където да се съберат дарения. Ако иксате, срещнете се, обсъдете, вижте, ако искате в частни съобщения. Но според мен не и тук!
Поздрави!
29.10.06
12:20
Кажете колко пари трябват, за да преценим горе доло по колко пари трябва да се събират.
29.10.06
13:46
Кажете колко пари трябват, за да преценим горе доло по колко пари трябва да се събират.
На този въпрос най - вероятно може да отговори Димитър Михайлов. Както казах, той плати предната година и поддържа отношения с фирмата, от която закупихме хостинга.
Та ако пак ще се хостваме там, мисля, че миналата година се плащаше към 100-тина лева(ама на око ти казвам, забравил съм точната сума). Дали и тази ще е така не знам.
Тъкмо за това ви казвам. Пишете на Митака или на Джорджо. От друго просто няма смисл, само излишни емоции.
29.10.06
14:49
vse 6te se namerim 10 4oveka da dadem po 10 lv, ako e tolkova de
абе хора я не се излагайте - 100 лв за един форум. Цялата работа е за не повече от 30лв - един домейм за една година струва 20-тина лева и отделно има стотици БГ компании които предлагат хостинг който ще върши работа за целта на цена от порядъка на 5-7лв
goto.bg
e-varna.net
hostbulgaria.com/ - ето тук цялата работа може да стане за ~17лв. Не знам колко трафик правеше на месец тоя форум ама не ми се вярва да е над 100ГБ
29.10.06
21:29
[quote author=“wtf”]абе хора я не се излагайте - 100 лв за един форум. Цялата работа е за не повече от 30лв - един домейм за една година струва 20-тина лева и отделно има стотици БГ компании които предлагат хостинг който ще върши работа за целта на цена от порядъка на 5-7лв
goto.bg
e-varna.net
hostbulgaria.com/ - ето тук цялата работа може да стане за ~17лв. Не знам колко трафик правеше на месец тоя форум ама не ми се вярва да е над 100ГБ
Ок, организирай го братле. Провери точно цени и условия - дисково пространство, трафик, пощи и т.н. Свържи се с Митака и говори как да се прехвърли форума и дали е удачно. И аз мисля, че е възможно да се намери пространство на различни цени и при различни условия и ако твоята версия е по - добра, защо не?
[quote author=“wtf”]абе хора я не се излагайте - 100 лв за един форум. Цялата работа е за не повече от 30лв - един домейм за една година струва 20-тина лева и отделно има стотици БГ компании които предлагат хостинг който ще върши работа за целта на цена от порядъка на 5-7лв
goto.bg
e-varna.net
:roll: :roll: :roll: оффф все някой ще се изкаже..... да ти е драго да му отговориш , но ще запазя мълчание
ASTOR ми айде изкаже се бе, погледни цените в българските хостинг компании.
Да цената на хостинга е за тея пари на месец, обаче 5лв на месец нищо не са. Вече ако искате да го платите на веднъж е друг въпрос, може и аз да съм сгрешил
Нещо дето не е вярно ли казах ?
31.10.06
01:46
Мен ме интересува какво ще стане с личната поща? Имах доста съобщения там, които бях съхранил с ценна информация и не ги бях сейфал... Безвъзвратно загубени ли са?
31.10.06
09:03
Не разбира се. Просто временно е прекратен достъпът до тях. Личната информация ще бъде съхранена в някакъв формат. Митко ще ме поправи, ак огреша, но не вярвам просто да вземат и да ни изтрият акумулираната информация, може би дор ивече са ни я изпратили. Сам дето в този случай тя нама да е във вид на форум, а ще трябва наново да се интегрира в някаква рамка.
Споко, решението се търси и ще се намери. Отново ви казвам към кого да се обръщате с идеи или с подкрепа!
Поздрави!
31.10.06
10:02
Нека пак спомена, с което вече да престанем с тази дискусия:
хостингът ще бъде подновен от bb-team и поддръжката на този форум ще бъде поета също от екипа на модераторите. Запазете спокойствие, работим по въпроса. :)
ФОРУМА Е ОНЛАЙН вече !!!!
Отключих темата за да го съобщя тук ,за да няма неразбрали. Заповядайте !!!
Аз не мога да се регистрирам!
Чакам писмо да за потвърждение от доста време. Като пробвам да се регистрирам наново пише, че пощата ми е заета! Моля, някой с правомощия да провери какво се е случило.