04.04.07
21:43
Последните 6 месеца съм на НВД която не сам спазвал много строго, но със здрави тренировки и много кардио свалих 15 килограма (165 см 77кг сам в момента)искам да изчистя последните излишни килограми които са корема и паласки.
Мисля да комбинирам L-carnitine+ fat burner +трибестан+уохимбин+ всичко друго което смятате че ще има смисъл - за да ми помогне. Въпроса ми е какво друго може да ми помогне от по-горе изброеното и на важното какви марки да използвам.По точно от четене на форума ми става ясно кое смятате за наи доброто на пазара но не се продава в БГ, как да си го поръчам(fat burner ) ако ми препорачвате такъв или даите вариант за наи-добрия на бг пазара.За L-carnitine каква марка (разбрах че не трябва да е бг) сащо така и за трибестана и уохимбина(никога не сам ги пил до сега).
Мисля да изкарам близките 2 месеца във зверска диета(малко се пресилвам осещате ли-чак пък зверска) и здрави тренировки и искам добавките които ще използвам да имат наи добър ефект(по точно съчетанието между тях),без това ще се мъча много, да има смисал от това.Приемам всякъкви съвети(сега в момента съм в застои-не свалиам сланина само качвам мускул)пишете ми и ми даите напътствие че ми доиде до гуша да се мача като грешен диавол.
( Всичките ми познати си общуват в www.gohard.org и ми се лензят на среща как съм могал да се мъча толкова много).
С една дума помогнете
10x предварително
Поздравления за постигнатото до тук.
Точно в този пост няма да няблягам много на добавките, ще ти дам съвет за диетата.
6 месеца са доста дълъг период.Говоря от личен опит.Миналата година бях 9 месеца на НВД.Ееее ..... голяма грешка.
Промени диетата.Имаш два варианта:
1. мини за 1 месец на РБР
2. carb cycling - препоръчително (http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=811783)
Кардиото - направи промени и там.
Айде малко за добавките:
Трибестан - добра идея, приемаме, че нивото на тестостерона ти е занижено.Трибулуса ще ти е от полза.Погледни на Now Foods трибестана.Добро съотношение цена/качество/количество.
Йохимбин - също много добър вариант, не всеки го понася добре.Имаш два варианта:
1. екстракт от йохимбе - в БГ най-добър вариант е продукта на Сатурн.
2. йохимбин HCL (хидрохлорид) - приемай го като концентрат :-) - има само на няколко фирми, но в БГ се намира само на PrimaForce.
Добър вариант, защото йохимбина атакува точно мазнините около корема.
Л-карнитина си е л-карнитин.В раздела за добавки за намаляне на тегло има цяла тема (огромна ) за него.
п.с. така като чета, гледам на това като предпоследна фаза ;)
Мнението беше редактирано от emzo на 05.04.07 04:29.
Само имай пред вид, че дозите които се препоръчват на опаковката на Примафорс Йохимбин хидрохлорид, не са ефикасни. Обикновено се използват от 20 мг нагоре, а не 5 - разтърси се в интернет на английски и ще видиш. Освен това съм го и пробвал. Екстакт от Йохимбе не съм пробвал, но казват, че има повече странични ефекти (заради останалите вещества от кората) и е по-малко активно, с по-малки концентрации на YCl.
Гледай колкото можеш да промениш начина си на живот, най-вече на хранене, да бъде горе-долу като през последните 6 месеца, защото килцата много лесно се връщат и то за нула време.
05.04.07
15:22
Аз само да добавя че Л Карнити + Йохимбин + Трибулус...абе един вид ще лягаш и ставаш надървен....всичките продукти ги дават за потентност.. :D
10x за бързия отговор. Не исках да пиша подробно за диетата която сам правил но всичко е спазено по учебник 2 седмици
НВД и 2 седмици РБР на мен поне така наи добре ми влияе.Но това си е относително като си сметнеш калориите.Според мен наи важно си е тренировката,при мен е всеки ден 2 часа бласкане и 30 мин кардио на патечка а по касно вечерта ако има време още 40 мин на вело.Исках да попитам за добавките които сте ми препорачали за да не стават грещки
Tribulus Terrestris - 1000 мг 90 таблетки nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=70&Itemid=43 за
muskulibg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=5&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=119
а за L-Carnitine Liquid Citrus nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=70&Itemid=43
реших да си взема този L-Carnitine
Въпроса ми е при съчетанието на трите дали трябва да се взима съшата доза както се взимат по отделно или тя трядва да е намалена и има ли смисал да си взема и някои Thermo burner или fat burner за по добар ефект.
Като си ги накупя минавам на белтъчна диета без прием на въглехидрати мисля че така ще има даи добър ефект.
10x предварително