Въпрос за сайта Nutritiontarget.com

Темата е заключена.

10.04.07
21:09

Значи искам да си поръчам креатин на UNIVERSAL 300 грама за 22 лева мисля че е изгодно но някой от вас поръчвал ли е дайте малко инфо дали продуктите са оригинални и кой креатин е по добър на UNIVERSAL за 22 лева 300 грама или на OPTIUM за 26 лева също 300 грама :question:

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 12:21.

Universal-а си е екстра. Какво инфо около поръчването? Доставката там си ти пише накрая колко е, получаваш нещо като виртуална фактура на мейла(която ще ти дадат и като ти дойде поръчката). Колкото там пише толкова се плаща. Забавят се доста доставките(поне преди 2 месеца, оттогава не съм купувал от там).

10.04.07
21:19

а ти колко пари плати и след колко ти дойде

казано от m4a1_ на 10.04.07, 21:19:

а ти колко пари плати и след колко ти дойде

След около 20 дена, платих 12 лева доставка. От София, Левски - Г съм.

11.04.07
18:58

За мен, да се поръчва от подобен вид сайтове има смисъл, само ако поръчвате няколко човека наведнъж, за да се спести от доставката.

казано от Vladimir8507 на 11.04.07, 18:58:

За мен, да се поръчва от подобен вид сайтове има смисъл, само ако поръчвате няколко човека наведнъж, за да се спести от доставката.

Това също е добър вариант. Ама то пък като поръчате повечко неща стават по - тежки и пак излиза повечко. Но в сравнение ако си ги купиш от БГ излиза доста по - изгодно.

11.04.07
19:13

Другият добър вариант, за който съм се сетил е да си намериш двама приятели и една електронна везна и да си поръчате най-голямата разфасовка от даден продукт, след което се дели. Примерно креатина на Bio Tech в найлоновата опаковка от 0,5кг, разделен на две, излиза направо без пари.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1