10.04.07
10:21
Здравейте !
Изчетох доста теми за Еленов корен,но не видях конкретно дали е добре да се пие по време на кардио.Ако е добре кога да го пия ? След кардио ,като се има предвид,че след това ходя на фитнес или преди кардиото (Л-Карнитин не взимам).
Идеята ти ми за еленов корен е в това,че се чувствам физически слаб след кардио(2-3 км. на ден) и не съм пълноценен във залата.Приемам също така и Амино2700 веднага след бягане(бягам сутрин на гладно) и след тренировка в залата (към 16’00 часа)
Та да се върна на първият въпрос-добре ли е да се взема Еленов корен в моя случай и също така вреди ли с нещо на кръвното налягане понеже до преди месец го бях вдигнал.
Благодаря предварително!
Темата беше редактирана от Атанас на 10.04.07 10:22.
Чувстваш се уморен защото правиш всеки ден кардио.ПРави го през ден.ЗА еленовия корен нз.
Като парцал си, защото:
1. както каза колегата ако кардиото ти е всеки ден (претренираш)
2. храненето ти куца
Ясно,ще намаля кардиото .
Колкото до билката “Еленов корен” има ли опасност от нея да се повиши кръвното налягане или въобще не засяга сърдечната дейност ? Също така да речем ,че бягам сутрин,добре ли е след това да го приемам например.
Интереса ми към нея е понеже четох доста оптимистични мнения и реших да я пробвам.Тренировките ми са с цел понижаване на теглото в нормални граници и по-точно за по-добър тонус.
Благодаря за разбирането !