10.04.07
14:16
Здравейте!
Моля, да си кажете мнението за прорамката ми.
Тренирам всеки ден, но вечер.Програмате ми е следната:15- велоаргуметър, клякания, различни упражнения за крака, лицеви упори(дамски), 3 серии по 35 коремни за горната част и 3 серии по 15 за долната.Упражнения с гири 3 серии по 20- три различни варианта- с това завършвам.
Аз съм на 22 тежа 50кг., искам да се стегна и малко да отслабна в бедрата.От два мвсвца тренирам нон-стоп, но не променям килограмите и няма особена разлика ж тялото ми.
Моля за вашето мнение!
Защо тренираш всеки ден?
15 минути вело, ако ги правиш монотонно нищо не вършат.
“Различни упражнения за крака” нищо не говори. От коремните преси не се отслбва, особено както ги изпълняват дамите с ръце до тялото, или пред гърди - така няма много смисъл от тях.
“Упражнения с гири” пак е много неопределено.
Редувай ден с фитнес и ден с кардио. Един ден само тежести, друг ден само вело. Велото по 45-60 минути, като редуваш бързо и бавно на интервали. Може и по-кратко, ама няма да искаш да се насилваш толкова.
Възможно е да нямаш напредък за 2 месеца според мен поради това, че храненето ти не е добро. Научи повече за видовите хранения и различните комбинации от продукти. Не става дума за гладова диета, а за балансирано хранене и ядене по предварителен план.
От друга страна не натоварваш тялото си достатъчно/от упр. които даваш не става ясно каква е интензивността, може да се окаже, че е нищожна/ или пък в другата крайност не му даваш никакво време да се възстанови/Всеки ден трен. не е добре. Час и половина трен. през ден е ок./
Освен това консултирай се с някои от дамите във форума дали няма да е по-добре да минеш на силови тренировка с предимно базови упражнения. /В началото ще е трудничко дакато научиш основите/ С подхощящо хранене ще подобриш фигурата си. /Под силова не разбирай нещо брутално. Силова за жени си е натурална съобразена тренировка, даваща добри резултати./
А и 50 кг не е никак много извън нормите, особено ако си по-висока, така че ще ти трябва нещо по-сериозно за да подобриш формата си.
Успех