11.04.07
21:35
Здравейте!
Искам да ви споделя проблема си и се надявам да ми помогнете...Значи аз съм от малко градче където има точно една зала,която не отговаря на никакви условия,но собственика не предприема нищо по въпроса поради простата причина,че няма конкуренция и всеки уважаващ себе са билдер(като мен)няма друг избор освен да се примери с обстоятелствата и да ходи да му”пълни гушата”.Но след като вече вдигна и цената не издържам!
Та говорих преди малко с баша ми да отворим ние една зала и той прие много добре идеята ми,но проблемът за сега е мястото,където да направя зала!И въпросът ми е,след като намеря подходящо място с какви проблеми мога да се сблъскам???Искам да знам всичко нужно за отваряне на една зала!Говоря за молби,данъци и т.н.
П.П. Не се заблуждавайте!Не говоря за супер луксозна зала,които сме свикнали да виждаме в големите градове.Имам предвид една прилична зала с най-нужните условия и уреди.За не повече от 10-12хил.лв!
11.04.07
21:42
Съмнява ме с тия 10 000 лева да стане нещо. Имаше една подобна тема в която се разискваше тоя въпрос. Разтърси се, но за жалост не мога да ти кажа името й какво беше изобщо.
edit: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/15107/
И още една имаше. По - нова, но не я намирам.
2nd edit: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/22022/ ей за тая говоря. Стига толко от мен засега ;)
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 11.04.07 21:52.
Не аз ти казвам,че не говоря за огромна зала с чисто нови уреди,а за една прилична зала със съблекалня и тоалетна примерно.А както казах съм от провициално градче където няма една добра зала!А и не е казано,че всички уреди ще ги купувам,някои ще се направят и ще ми излезе по-евтино...
П.П.като казвам 12хил.лв,не казвам,че ако потръгнат нещатата няма да се инвестира още!
Мнението беше редактирано от no fate на 12.04.07 15:44.
Обърни се към администрацията на града си. Отиди в общината и там попитай за данъцит и условията. Там трябва да ти обяснят за какво иде реч. Трудно ще бъде да си намериш подходящ терен - трябва да отговаря на доста изисквания, за да ти дадат разрешения и т.н. Опитай в някое училище примерно - там ще има поне санитарен възел.