въпрос за енергийните напитки

11.04.07
15:31

Какво мислите за употребата на енергийни напитки (ред бул, пит бул и т.н.) от бидъри? Дали помагат за повишаване на концентрацията и силата по време на тренировка или пък има по голяма вреда от високата концентрация на кофеин и таурин? Питам ви защото в доста фитнес зали се предлагат подобни напитки, което предполага,че би трябвало да вършат някаква работа!

Аз лично не съм фен на кофеина по принцип. Но ако се чувствам толкова зле последното нещо което бих използвал за концентрация е пит, ред бул или кафета. Плацебо ефект :)

11.04.07
18:18

Ред Бул те жегва и дава енергия, лично аз на няколко пъти съм пил преди тренировка поради малко сън предишната нощ. Но това определено  не е формулата за успех в залата. +това единия път ми се разхлопа сърцето даже. Лично аз НЕ препоръчвам енергийните цокала.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.04.07 21:39.

11.04.07
21:30

р

Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:43.

12.04.07
08:18

Вместо да  се дават всеки път по 4-5 лв за Red bull, по-добре тия пари да се спестят и да се купи една опаковка таурин за около 20-25лв.
Да не говорим, че в енергийните напитки има и кофеин... и какво ли не още...

12.04.07
08:34

Енергиините напитки просто лъжат тялото, че имаш повече енергия, отколкотот в действителност.  Имат смисъл, ако трябва да изкараш някоя безсънна нощ, или нещо подобно, ама от тях да заякнеш- няма да стане!

17.04.07
15:48

На мен тея напитки хич не ми действат. Пробвал съм и то доста различни видове, освен тези в България. С един приятел пихме в Италия, но забравих името и той супер много се ободри, ама при мен.. ;) Все ми е тая дали ще го пия или не, но по добре да не пия. Когато изпиеш такова и ако ти действа може да се претовариш и да получиш някоя травма и както казаха по-горе да ти се разхлопа сърцето, което не е добре ;) Спи повече, яж и тренирай

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1