11.04.07
15:31
Какво мислите за употребата на енергийни напитки (ред бул, пит бул и т.н.) от бидъри? Дали помагат за повишаване на концентрацията и силата по време на тренировка или пък има по голяма вреда от високата концентрация на кофеин и таурин? Питам ви защото в доста фитнес зали се предлагат подобни напитки, което предполага,че би трябвало да вършат някаква работа!
11.04.07
18:05
Аз лично не съм фен на кофеина по принцип. Но ако се чувствам толкова зле последното нещо което бих използвал за концентрация е пит, ред бул или кафета. Плацебо ефект :)
Ред Бул те жегва и дава енергия, лично аз на няколко пъти съм пил преди тренировка поради малко сън предишната нощ. Но това определено не е формулата за успех в залата. +това единия път ми се разхлопа сърцето даже. Лично аз НЕ препоръчвам енергийните цокала.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.04.07 21:39.
11.04.07
21:30
р
Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:43.
12.04.07
08:18
Вместо да се дават всеки път по 4-5 лв за Red bull, по-добре тия пари да се спестят и да се купи една опаковка таурин за около 20-25лв.
Да не говорим, че в енергийните напитки има и кофеин... и какво ли не още...
Енергиините напитки просто лъжат тялото, че имаш повече енергия, отколкотот в действителност. Имат смисъл, ако трябва да изкараш някоя безсънна нощ, или нещо подобно, ама от тях да заякнеш- няма да стане!
17.04.07
15:48
На мен тея напитки хич не ми действат. Пробвал съм и то доста различни видове, освен тези в България. С един приятел пихме в Италия, но забравих името и той супер много се ободри, ама при мен.. ;) Все ми е тая дали ще го пия или не, но по добре да не пия. Когато изпиеш такова и ако ти действа може да се претовариш и да получиш някоя травма и както казаха по-горе да ти се разхлопа сърцето, което не е добре ;) Спи повече, яж и тренирай