12.04.07
12:24
Ами ето моята диета с която за 2 месеца някъде свалих повече от 24 кг като тренирах 1 на седмица
Ами значи 1-во аз съм към 184 см и от 86кг станах 62кг ( сега съм 66.5 кг защото качих мускулна маса )
Закуска - 8:30
2 ябълки ( средна големина )
1 ( мах 2 ) филии с мед ( филиите са тънки, за тостер и ги препичам на тостера )
обяд - 12:30
салата ( доста )
варени яйца - 2
цвекло
ролца от раци - 6-8 ролца
2 ябълки ( средна големина )
зелен фасул - варен/моркови - варени ( ако имам време )
вечеря - 6:30
(тук си позволявам повече, защото обикновено съм адски гладен )
2 пил бутчета ( без кожата )
1-2 черпака сварен ориз без никакви сосове върху него
пил пържола ( или някакво ядене което не е мазно и има много месо )
тук изяждам и много салати със много домати, краставици, маруля. ( може би към 4-5 купички като за мюсли )
цвекло - 1-2 купички ( като на обяд )
2 ябълки
ами нямам достъп до кисело мляко и такива неща затова не хвапвам. Прясно мляко вече си позволявам защото съм изчистил почти всичко - разбира се прясното мляко е с по-малко от 0.5% мазнини. Ядки - от време на време. Спорт - 1 на седмица като аз правя 2 часа без спиране плуване ( не ви го препоръчвам ако искате да отслабнете защото много повече калории се изгарят при тичане, колело... След плуването във фитнеса тичане малко и после силови упражнения. На тази диета много лесно свикнах, но най-трудно ми беше без сладки защото бях свикнал да ям по 1-2 шоколада на ден и няколко шоколадови понички и други глупости, но един съвет от мен - вземете си някакви бисквити или сухари да имате и хапвайте ако сте в криза за сладко по 1-2. Аз си взех някви ужасни сухари които като ми се доядеше нещо ги ядях тях. Ами това е. Бих ви препоръчал да ядете повече и да спортувате повече, но ако нямате време да спортувате и искате да отслабнете ще трябва да ограничите храната.
ПП не знам дали е от значение, но всяко хранене всеки ден е точно в определен час и никога по-рано или по-късно. Не мисля, че има значение ама да отбележа.
Темата беше редактирана от simon на 12.04.07 12:27.
12.04.07
12:42
Храненията са доста бедни на протеин, пък и обилната вечеря + факта , че си адски гладен тогава не ми изглеждат много добра идея. Въпросните килограми (24) ми се виждат бая за 2 месеца, най вероятно покрай тях си е заминал и доста мускул. С две думи, това не е фитнес диета според мен. Ясно е, че ще сваляш щом си на отриателни калории, но това по никаъв начин не означава, че го правиш по май-добрия начин. Освен това да не забравяме , че диетата е нещо доста индивидуално (според целите и личните ти данни). Тоест опази боже някой над 100тина кг да прочете това и да започне да сваля по същия начин.
12.04.07
13:56
Свалил 24кг и качил 4.5кг ММ за 2 месеца....На 184см си представям тия 66.5кг са си доста маса наистина..евала пич доста маса имаш :)
Ами вижте сами:
http://img181.imageshack.us/img181/1728/dsc01302euu0.jpg
това е след кардиото и съм вир вода с много кофти поглед нацупен ( щото не исках да ме снимат ама кои те пита :-) ), който по-добре да не виждате. Мисля, че за 17 годишен, неизползващ абсолютно никакви добавки и трениращ 1 на седмица съм си добре.
ПП: май бях 65 кг нз - единят кантар механичен показва 65 кг а другия елекронен - 66.5 кг и след кардиото 67.5 кг :-) без да съм пил вода. Склонен съм да вярвам на механичния.
казано от s1lence на 12.04.07, 12:42:
Освен това да не забравяме , че диетата е нещо доста индивидуално (според целите и личните ти данни). Тоест опази боже някой над 100тина кг да прочете това и да започне да сваля по същия начин.
Да прав си, но целите на раздела ги знаем и не бих постнал тук диета за покачване на килограмите например. Личните ми данни също - не случайно съм си написал килограмите в началото и сегашните + височината.
Мнението беше редактирано от simon на 12.04.07 14:58.
13.04.07
00:09
Ами аз не ти вярвам особенно за тия 24кг...обаче и да е така...гарантирам ти че щом започнеш да се храниш нормално ще ги възвърнеш..
я сподели друго...колко ти беше бицепса като почна диетата и след като я свърши?
Според мен с всичките тия прости захари...и толкова бедна на протеин диетата не е диета ами се причислява към гладуването... ;)
казано от simon на 12.04.07, 14:52:
Ами вижте сами:
това е след кардиото и съм вир вода с много кофти поглед нацупен ( щото не исках да ме снимат ама кои те пита :-) ), който по-добре да не виждате. Мисля, че за 17 годишен, неизползващ абсолютно никакви добавки и трениращ 1 на седмица съм си добре.ПП: май бях 65 кг нз - единят кантар механичен показва 65 кг а другия елекронен - 66.5 кг и след кардиото 67.5 кг :-) без да съм пил вода. Склонен съм да вярвам на механичния.
Освен това да не забравяме , че диетата е нещо доста индивидуално (според целите и личните ти данни). Тоест опази боже някой над 100тина кг да прочете това и да започне да сваля по същия начин.
Да прав си, но целите на раздела ги знаем и не бих постнал тук диета за покачване на килограмите например. Личните ми данни също - не случайно съм си написал килограмите в началото и сегашните + височината.
Ми че то нищо не е останало от теб , бе пич :-)
казано от BobaN на 13.04.07, 18:03:
Ами вижте сами:
това е след кардиото и съм вир вода с много кофти поглед нацупен ( щото не исках да ме снимат ама кои те пита :-) ), който по-добре да не виждате. Мисля, че за 17 годишен, неизползващ абсолютно никакви добавки и трениращ 1 на седмица съм си добре.ПП: май бях 65 кг нз - единят кантар механичен показва 65 кг а другия елекронен - 66.5 кг и след кардиото 67.5 кг :-) без да съм пил вода. Склонен съм да вярвам на механичния.
Ами нз хората които ме виждат в деиствителност друго казват. Все пак съм на 17 без добавки и 1 на седмица ходя на фитнес от ноември някъде. Как искаш да изглеждам? Като тоя на аватара ти ли, че да ме питат кво зобя щото на 17 години още не са се задействали всички мъжки хормони, така че...
@psixar - много си убеден нещо за възвръщането на килограмите ;)
Иначе @locvs го е казал най-точно.
Така....дали казва истината или лъже ....... за 2 месеца 24кг значат само едно много увиснала кожа ! Всеки, който е наясно ще се съгласи с мен.
Така че снимка на корема ще си каже всичко.
казано от simon на 14.04.07, 21:06:
казано от BobaN на 13.04.07, 18:03:
Ами вижте сами:
Ами нз хората които ме виждат в деиствителност друго казват. Все пак съм на 17 без добавки и 1 на седмица ходя на фитнес от ноември някъде. Как искаш да изглеждам? Като тоя на аватара ти ли, че да ме питат кво зобя щото на 17 години още не са се задействали всички мъжки хормони, така че...
Това на аватара съм аз . Споко, пич, не се засягай.Действително е доста драстична загубата на килограми, която си постигнал.Това обуславя и загуба на ММ. ;-)
28.04.07
22:08
казано от emzo на 14.04.07, 21:23:
@psixar - много си убеден нещо за възвръщането на килограмите ;)
Иначе @locvs го е казал най-точно.
Така....дали казва истината или лъже ....... за 2 месеца 24кг значат само едно много увиснала кожа ! Всеки, който е наясно ще се съгласи с мен.
Така че снимка на корема ще си каже всичко.
Е ,аз за няколко месеца свалих 30 кг и наистина има увиснала кожа на корема и е много грозно ако трябва да съм честен.
Искаха ми 1800 е вро за операция - хах , как ли пък не