Аеробна тренировка-въпрос

12.04.07
17:01

Здравейте, току що се регистрирах и съм много щастлив най-накрая да попадна на наистина стойностен сайт за тези които обичат да тренират :). Въпросът ми е следния- от доста време държа индивидуално исготвена  диета която доста ограничава месото в менюто, в общи линий само на зеленчуци,плодове малко белтъци и много малко мляко, мисля да започна да тичам тъй като времето се оправи и съм си купил глутамин и карнитин нещо друго ако имате да ми препоръчате бих се радвал или някой съвет за такъв тип тренировка,имайте предвид че съм 85 Кг и съм около 193 см и съм свалил близо 14 кг за около 2,5 месеца а искам да се стабилизирам на около 78-79. Още веднъж поздрави за якия сайт и ще чакам отговор :)

Темата беше редактирана от Raz1eL на 12.04.07 17:03.

AS

12.04.07
17:16

Защо ограничаваш месото?

12.04.07
17:19

Ами при изследванията които си направих излезе че имам повишена в пъти пикочна киселина или пурини.

AS

12.04.07
17:20

Еми вместо месо приемай Яйца,Извара,Риба и протеин на прах..

12.04.07
17:23

ами ето точно това се питам дали е добре да пия чист протеин и дали ще ми повлияе на теглото,защото доста път изминах със тези килограми,а ето и точно какво гласи изследването ми - резултатите от изследванията показват нарушение на пуринната обмяна, което задължително трябва да се има предвид при бъдещото Ви хранене с паралелно леко увредена чернодробна функция и липиди /триглицериди/ на горна граница.

AS

13.04.07
05:47

Не че ми говори нещо това , но по-добре е чистия протеин(с високо белт. съдържание) от колкото друг протеин

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1