12.04.07
18:22
здравейте имам един вапрос висок сам 1.75см тежа около 76-7 кг ръката ми е 36.5 искам да знам как мога хем да си раста (в смисал ръката,както и всичко останало де.. да се оголеми още) хем оба4е да изгоря малко мазно смисал не искам ръката ми да е голяма но няква водна искам да има малко и релефче по нея сега след няколко дена ще започна да пия Глутамин и Креатин в момента пия само протеинче..(сурватучен) в момента само за инфо да спомена дигам по програма за маса от някаде 2 месеца и половина скоро като почна глутамина ще сменя програмата и видовете групи мусколи след което изпия ли и глутамина мисля да си взема л-карнитин плс помогнете ми даите някакво инфо правилно ли сам се насочил...и какво още трябва да направя 10х предварително!!!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 13:00.
мноооого трудно става да качваш маса и да правиш релеф едновременно.за 99% от непрофесионалистите е направо невъзможно.затова първо си реши какво искаш и после го прави.
ами по точно как да ти го кажа искам да да се орелефя малко и да изгоря малко мазно..но какво да правя..??? споменах 4е по4вам да пия Глутамин и Креатин след което ве4е може би ще си взема Л-карнитин да се из4истя колкото мога но, какво да правя да не барзам ли с чистенете смисал заради Глутамина да изчакам след като го изпия или..???
Защо просто не започнеш да тренираш?
Ако барнеш малко и храненето, неминуемо ще качиш малко ММ и ще понамалиш мазнините, поне визуално. :)
Доколкото знам, креатина задържа вода, така че ...със сигурност няма да се вталиш от него. :P
Почни креатина и неминуамо ще имаш увеличаване в размерите, но не и релеф! Професионално занимаващите се с този спорт имат релеф и маса ( и то в състезателен период), а това изисква доста повече от креатин, глутамин и т.н. Доколкото успях да разбера си нещо като начинаещ, ако това е така - недей бърза толкова, щото бързата работа срам за майстора. Дай време на мускулите си да се поразвият, в началото никой не е масивен и релефен. Иначе това което си решил да взимаш го взимат почти всички и няма какво да добавя, освян да ядеш правилно, да тренираш с постоянство (и пак правилно) и си приемай и хранителните добавки. Така резултатите няма начина да не дойдат (рано или късно).