Чистене с Animal Cuts + Animal Stak2

07.04.07
08:14

Години - 17.
Стаж 6-7 мес без прекъсвания, иначе тренирам от около година, но лятото прекъснах тренировките за 1-2 месеца.
Бях доста мазен преди да почна да тренирам, свалих доста (15кг).Декември месец правих цикъл с креатин,глутамин и амино,качих малко чиста мм.
Искам да изчистя корема и да изкарам 6Pack :-) и да орелефя мускулите като цяло.
Тренирам 4 пъти седмично.Нужно ли ще е да сменям програмата, увеличавам повторенията, намалявам тежестите с който тренирам ?
L-carnitine съм пил преди, свалям с него добре. Но искам да направя един цикъл с Animal Cuts + Animal Stak2.Хубави мнения съм чел за тях.
Давайте мнения и препоръки.. ;-)

Темата беше редактирана от ivopz на 07.04.07 08:14.

07.04.07
08:28

Тренирай си както до сега.Намали почивката между сериите, малко ще падне силата, но няма как.
Аз лично предпочитам стандартните 6-8 повторения пред 12-14 и повече.
Ефекта идва от диетата и кардиото ;)

12.04.07
14:25

С намалени почивки между сериите и тежести като за 6-8 повторения ще му се разкаже играта... няма да може да си завършва тренировките.... особено ако е и на диета.... по-добре да прави 10-12 повторения с умерени кила, ама кратките почивки между сериите ше му действат по-добре... аз на малко въглехидрати и големи тежести просто умирам прав с отворени очи :D

12.04.07
15:45

Може, аз обаче и зиме и лете си цакам на 6-8 повторения.Само на някои специфични упражнения правя повечко повторения. :)

12.04.07
17:08

За сваляне прави по 10-12 повторения с 1 мин м/у сериите. Тежестта да е такава, че да можеш да направиш поне още 1 повторение, т.е. не вдигай до отказ. Изпълнявай по-бавно от обикновено и с хубава пълна амплитуда. М/у сериите разтягай и стягай мускула като за поза. Аз пих Липо-6, а сега Анимал Кътс. Мнението ми е следното: добри са, но не чакай 3 седмици преди почивката, а само 10-на дена. Тогава ефекта много намаля и няма смисъл да ги хабиш. Вземай ги с Л-карнитин. След 10-я ден продължаваш само с Л-Карнитин за една седмица, после пак добавяш и Анимал Кътс за нови 10 дена. След тях спираш всичко за седмица и после всичко отначало. През цялото време аз пиех и кафе преди сутрешното кардио и преди тренировка, не ми дойде много кофеина, въпреки, че има 200мг и в Анимал Кътс. А ако си купил 2 различни термогеника, ги редувай. Другите ти добавки са 30 гр суроватка+5 гр ВСАА+5 Гр Глутамин след кардио, Мулти витамини и рибено масло със закуска, след тренировка - същото като след кардиото, 2 часа преди сън 30 гр казеин.
Ако искаш, мога да ти кажа и моята диета, от която сега съм мнооого доволен и в момента изглеждам доста културистично на 90 кг (айде стига съм се хвалел, но просто досега съм нямал такъв напредък в орелефяването)

12.04.07
17:37

казано от AC/DC на 12.04.07, 17:08:

За сваляне прави по 10-12 повторения с 1 мин м/у сериите. Тежестта да е такава, че да можеш да направиш поне още 1 повторение, т.е. не вдигай до отказ. Изпълнявай по-бавно от обикновено и с хубава пълна амплитуда. М/у сериите разтягай и стягай мускула като за поза. Аз пих Липо-6, а сега Анимал Кътс. Мнението ми е следното: добри са, но не чакай 3 седмици преди почивката, а само 10-на дена. Тогава ефекта много намаля и няма смисъл да ги хабиш. Вземай ги с Л-карнитин. След 10-я ден продължаваш само с Л-Карнитин за една седмица, после пак добавяш и Анимал Кътс за нови 10 дена. След тях спираш всичко за седмица и после всичко отначало. През цялото време аз пиех и кафе преди сутрешното кардио и преди тренировка, не ми дойде много кофеина, въпреки, че има 200мг и в Анимал Кътс. А ако си купил 2 различни термогеника, ги редувай. Другите ти добавки са 30 гр суроватка+5 гр ВСАА+5 Гр Глутамин след кардио, Мулти витамини и рибено масло със закуска, след тренировка - същото като след кардиото, 2 часа преди сън 30 гр казеин.
Ако искаш, мога да ти кажа и моята диета, от която сега съм мнооого доволен и в момента изглеждам доста културистично на 90 кг (айде стига съм се хвалел, но просто досега съм нямал такъв напредък в орелефяването)

Давай диетата :), изесни ми каква е тая почика от 3 седмици или 10 дни ? Казеина от каде се купува и какво представлява на вид? За BCAA имаш предвид Amino BCAA ? колко хапа са 5гр ?
Л-карнитин - какъв - хапове, течен ? фирма ?
Каква цена е Липо-6 ? До колкото знам е fat burner, най-продаван в Америка за последната година.

Нищо не съм взел още, само набирам информация за максимални постижения в целта орелефяване и чистене :)
Какво ти е мнението за Stak 2 ? Заслужава ли си или по-добре да ги дам парите за L-carnitine и други.
Да добавя само - ~178см съм висок, 73кг в момента, мазно имам по корема и паласките останало, също и по ръцете и краката.Не можах да се изчистя изцяло миналото лято.И си държа горе доло едни и същи мазнини.
Ох колко много въпроси  :zip: Благодаря предварително за отговорите!
А и също така, дай няква снимка да те скивам ся как си.

Мнението беше редактирано от ivopz на 12.04.07 17:38.

12.04.07
19:46

Първо да кажа, че диетата ми действа доста добре на мен, което все още не е гаранция, че ще действа по същия начин и на теб. Ето я:
1. ставане 07:00, 1 пак Анимал Кътс
2. велоергометър 07:30 - 08:10
3. 08:10 - Ацетил Л-карнитин на Now, 1 гр+кафе, коремни преси, вдигане на краката, наклони встрани
4. 08:40-09:00 отново велоергометър
5. 09:00 - 30 гр Оптимум 100% Whey, 5гр Глутамин, 5 гр ВСАА на прах на Оптимум
6. 10:00 - 250 гр пилешки гърди, 150 гр ориз, Мултивитамини Pro 32
7. 13:00 - 250 гр пилешки гърди, 150 гр ориз
8. 15:00 - 1 пак Анимал Кътс, кафе
9. 15:20 - 16:45 тренировка
10. 17:00 - 30 гр Оптимум 100% Whey, 5гр Глутамин, 5 гр ВСАА на прах на Оптимум
11. 18:00 - 250 гр пилешки гърди, голяма зелена салата с ябълков оцет и много малко сол
12. 21:00 - 30 гр казеин (евтиния, новозеландки), 2 моркова
13. 23:30 лягане

На следващия ден изключвам целия ориз и съм само на пилешко и салата. Тогава добавям и рибено масло към закуската.

Ако понякога съм много гладен, ям моркови.
Веднъж седмично “зареждам” по възможност само с комплексни въглехидрати и то ги добавям към храненията преди тренировка,т.е. след нея пак съм си без въгл. Всияко останало в този ден си е същото. Преди и след зареждащия ден задължително са дни без въглехидрати и с аеробика сутрин. Така 100% се гарантира, че нищо от този ден няма да се натрупа.
Виждаш, че има доста разминавания с общоприетата “теория” за НВД и най-вече в дните без никакви въглехидрати, а после по 2,2 гр/кг (аз съм 90 кг), както и малкото мазнини, били те и ненаситени.
Велоергометъра е всеки ден, както виждаш по общо 1 час, но мисля, че имам добър аеробен капацитет и не ми тежи. Пропускам само, ако съм правил крака предния ден и имам мускулна треска в краката или съм излизал предната вечер и не мога да стана в 07:00.
Относно почивките при приема на добавките за изгаряне на мазнини имам предвид, че след определено време спират да действат (може би тялото се “насища” със съставките). Затова се правят и паузи. Термогениците за мен са ефективни до около 10 дена прием, след което 1 седмица пауза е достатъчна. Л-карнитина може да се взема малко по-дълго преди да се спре. Понеже парите за сега не са ми проблем, вземах всичко без почивка, но изпаднах в застой в горенето. Но само след една седмица само на кафе, после като почнах пак с тях, разликата веднага се почувства.
Всичко пазарувам от www.netrition.com , защото става с карта и на поръчка от $200 ми пишат $39 и не плащам мито и ддс.
Снимки нямам - нямам фотоапарат да се снимам (не се смей), но може да искам от някое аверче. Истината е, че не ми е трябвало да се снимам, защото на мен е достатъчно огледалото.

12.04.07
20:25

Интересна сутришна тренировка.Единственото, което мога да кажа е ВЦАА да е преди кардиото, точно преди да се качиш на велото.

13.04.07
05:19

10 дни кътс, лкарнитин глутамин 2xbcaa 2xсуроватка
7 дни почика от кътс, лкарнитин глутамин 2xbcaa 2xсуроватка
10 дни кътс, лкарнитин глутамин 2xbcaa 2xсуроватка

Правилно ли съм те разбрал ? В нетренировъчен ден как стоят нещата ? Тренирам 4 пъти седмично.

А за Стак2 нищо не каза ? Не съм сигурен кога ще имам възможност да си набавя този голям набор от добавки, но ще видя, не искам да изнудвам наще.

Между другото не работиш ли та имаш време да тренираш и сутрин ? :)

Благодаря и за сайта, който даде! За колко време ти доставят продуктите горе-долу ?
Хиляди благодарности за изчерпателния отговор!

Мнението беше редактирано от ivopz на 13.04.07 05:20.

13.04.07
07:31

След 2-те 10 дни с Анимал Кътс, почиваш от 1 седмица и от него, и от Ацетил л-карнитина. Оставаш само на ВСАА, глутамин, витамини, кафе, казеин както си е по схемата.
Никога не съм пил Стак и нямам мнение. Ти сам казваш, че стават доста добавки и едва ли ще можеш да си ги осигуриш, какво остава за нещо допълнително.
Все пак, ако вашите ти дават парите за добавки и не сте да кажем прилично богати, то не ставай нахален пред тях да искаш толкова пари. Не забравяй, че диетата прави почти всичко, а добавките само ускоряват нещата. Дори и без грам добавка пак ще постигнеш големи резултати, стига да си постоянен и просто да си маниак и да не правиш “чиитинг” в диетата всеки ден. Най-важното е здравето ти, затова поне трябва да си купиш добри витамини, защото имунната ти система ще отслабне от диетата и натоварването. Затова трябва да И помагаш. След това по важност слагам глутамин (също много важен за имунната система),ВСАА, суроватката, казеина и най-накрая фет-бърнерите. Кафето е без пари и не го коментирам. Според твоите финанси определяш докъде да стигнеш с добавките, но ако са по-малко трябва да намалиш и натоварванията - примерно да правиш по 30 мин аеробика и да следиш как се чувстваш - ако си като парцал по цял ден, ще почиваш повече. Тук ролята на добавките би била да намали загубата на мускулна маса и без тях трябва да правиш по помалко. Ако суроватката ти идва скъпа, си купи от евтината новозеландска, все нещо е.
Ако ще поръчваш от нетришън-а, си избери по-евтини продукти. Аз си поръчах Глутамин на Iron Teк 1100 гр за $35.
Задължително ги помоли в обяснениата да пишат цена до $40 и ако са съгласни (при мен вече 4 поръчки те са съгласни) да я process-ват.
Моята работа е пом. капитан на кораб и сега съм в отпуска и лайф цял ден. След по-малко от месец пак съм на рейс и ще се стремя да задържам резултатите - те и готвачите филипино са много отзивчиви, нали съм офицер.
Като цяло моят съвет, щом вземаш пари от вашите, е да си отговорен пред тях и да настояваш най-вече за пилешките гърди и витамините. Ако сте ларж, тогава прецени и за останалото.

13.04.07
10:38

Всичко ми става ясно малко по малко.
Не сме ларж определено.. но ще го измисля някак си - не бих искал да тормозя наще, тъй че квото изкарам предполагам :)
С витамините съм на оптимални дози постоянно, от време на време правя почивки от витамини.Не се лишавам въобще от тях.
Това с цената до $40 за глутамина не го разбрах, как да ги помоля и каква е идеята ? по принцип по скъп ли е от $35 ? та да ги моля да е до $40 ?

Иначе печелиш голям респект от мен ако си офицер, пък и ако си този на аватара! Owange направо :-)

Мнението беше редактирано от ivopz на 13.04.07 10:40.

13.04.07
12:00

Имам предвид, ако стойността на цялата ти поръчка без шипинга е над 40 евро (или 45 беше -забравих точно) или равстойността в друга валута, то ще трябва да платиш на нашата поща 20% ддс и 5% мито. Разбира се, ако поръчаш само този глутамин и нищо друго, то няма смисъл да ги молиш за нищо. Но по-добре е да поръчаш всичко, от каквото имаш нужда наведнъж, защото цената за доставка намаля за единица кг. Тогава вече ги молиш да пишат на етикета за митницата малката сума. Иначе доставките идват за около 9-10 дена - това разбира се е при най-евтината доставка по пощата, а не DHL или разните му там други.
Предполагам си разбрал, че не съм военен, а офицер от гражданския флот. Работя на танкери под кувейтски флаг (ако почне войната с Иран ще имам ядове, че плаваме доста около техния бряг, а предния път вече се забелязваха самолетоносачи на алианса).
Забравих да пиша за аватара - това съм аз миналото лято. Малко поизгорях на слънце и затова съм по-тъмен.
А бе едни авери ми казват, че ако се пусна на Олимпия, мога да спечеля и 8 титли. Ти какво мислиш, да се пробвам ли?
майтап да става

Не пиши поредни постове, имаш бутон за корекция на мнението, mr. Coleman ;)
Jorku

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 13.04.07 12:21.

13.04.07
13:38

Благодаря за отговора!Ще ми помогнеш ли на ЛС само да формулирам изречението с което да ги помоля, че не ми идва.
В нетренировъчен ден как стоят нещата ? Това не разбрах само.

Оффтопик: А за аватара ти май вече е спечелил 8 титли на Олимпия ^^

Мнението беше редактирано от ivopz на 13.04.07 15:14.

13.04.07
19:39

Да ти кажа при мен почти няма нетренировъчен ден. Като се прибави и ежедневното кардио от 1 час, лудницата е пълна, но затова са добавките. Докато завъртя всички мускули за 4 дена, то вече първите са готови за нова атака.
Що се отнася до теб, като почиваш всичко си е същото (заедно с аеробиката), храненетата са през 3 часа, а ориза ако има в него ден е до 14:00 - 15:00 часа в зависимост кога ще ти се падне поредното хранене. После продължаваш само на пилешко, салата, моркови и казеин по схемата.

19.05.14
16:02

Здравейте , искам да попитам за съвет! Аз съм на 27 г. 96кг. 178 см любител спортист съм тичам, ходя на фитнес и т.н. имам следния проблем. Много лесно качвам килограми и мускули , но не мога да чистя. Искам да пробвам с Animal Cuts за да сваля поне още 10-15 кг. Искам съвет за хранителен режим и тренировка, така че  сваля килограми и да ги задържа! Благодаря Ви

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1