Как постъпвате като срещнете сезнайко, който се прави че разбира ама е тъп като галош?

10.04.07
12:29

Неска един в даскало почна да ми спори за влиянието на суроватачния протеин и останалите протеини изтъквайки следните твърдения:правила “шкембе(бирено коремче)”  “ръецете  увисвали”, “не било полезно (вредяло)”, между протеин анабол нямало почти никаква разлика. Другото което ми каза е че за да постигна желаното мусколето трябвало да спортувам активно по цял ден: да тичам да скачам и т.н. В това няма нищо лошо, но като се има предвит, че съм сравнително  кльощав всичката извара, яйца, мляко и т.н. с които се тъпча ще изчезнат по пътя. Момчето е пичага, ама като се има предвид, че не прави разлика между бицепс и трицепс това ми изглежда прекалено. Друго което са ми казвали така наречените професори е , че на 15 годишна възрас мускулите не са “развити” и не било полезно да се ходи във фитнес залата. В това може да има капка истина, но замислете се дали ако тръгнеш на 15 да тренираш до към 17 ще се дисциплинираш и ще овладаеш техниката на изпълнение. Днес много се ядосах и реших да ви питам как рейгирата когато срещнете тъкъв сезнайко.

Повечето такива са безнадеждни. Един мой авер разправя, че креатина е вреден. Виж алкохола бил полезен. Не обръщам внимание. “Ти си знаеш.” е най - честата ми реплика в такива ситуации.

10.04.07
13:13

веднъж викам на един от моя клас - покажи гърди,а ония си точи краката ! друг път му викам покажи трицепс,а тоя си стяга предмишницата! на такива хора в ироничен тон им кажи,че много разбират от това,което говорят и ако имат поне няколко грама мозък ще им светне,че са гола-вода и ще млъкнат,ако обаче не млъкнат и държат на своето => са страшно тъпи и нямаш нужда от контакти с такива! НО,ако подвежда хората постоянно,че протеина е вреден самият ти му затвори устата!

10.04.07
14:47

хахаха кво е това за неразвитите мускули на 15?!?! ти на колкото и години да си тръгваш на фитнес за да си развиваш мускулите нали? :D

10.04.07
15:08

Не им се връзвай, а като станеш яко бичме..тогава нека ти обясняват.

Жорку - може да има странични ефекти, иначе...всичко е вредно, дишането най-вече. :p

10.04.07
17:02

Изнервям се зверски.

10.04.07
19:13

Тея са ми любими :D . Любими реплики :
Днес напр ми един ми вика - Що ядеш орехи в даскалото , земи изяш нещо хубаво некоя баничка ( и ме гледа удивително) ?
Пия си омега 3-то и фат бърнера  и следва репликата - Леле от тея химии като остарееш мускулите ше ти се превърнат в мазнини и ше ти увиснат ....
др случай - Пфф стига си зимал тея аминокиселини бе нема да можеш да си го вдигнеш после ..  (същото и за протеина )
Отговора е - Щом казваш ! или Мноо ясно че как иначе ! Добре о гуру на правилното хранене ! и любимото ми е Ехх верно бе с водка се прави красиво тяло!
А ако упорстват зверски с мн тъпи доводи ме изнервят но какво да се прави рискове на професията !

пп: те от моя клас сички са едни ходещо скелети , ядат кфо им скимне и после се перчат с една преса и обиколка на бицепса по малка от моита предмишница :)

10.04.07
20:24

Откъде ги намирате тия ваши приятели ве? Аз абсурдни неща съм чувал ,ама чак такива “трябва да скачаш и да тичаш цял ден” , “мускулите ставали на мазнини”  , от протеините не ти ставала патката.. 
Да не преувеличавате ,ей :)

казано от introducer на 10.04.07, 20:24:

Откъде ги намирате тия ваши приятели ве? Аз абсурдни неща съм чувал ,ама чак такива “трябва да скачаш и да тичаш цял ден” , “мускулите ставали на мазнини”  , от протеините не ти ставала патката.. 
Да не преувеличавате ,ей :)

Изобщо не преувеличаваме. Има много интересни хора. Всичко освен хляб и сирене е зоб за тях :)

казано от NRG52 на 10.04.07, 20:24:

Жорку - може да има странични ефекти, иначе...всичко е вредно, дишането най-вече. :p

Особено по време на тренировка. Тогава е убийствено. ;)

10.04.07
20:51

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 22:39.

10.04.07
21:35

Съгласен съм с mitaka101 . Истина е че ме мотивира да ям и да тренирам правилно защото не искам да съм като тях . Кофтито е че от сме 10 момчета в класа а само 3-ма не ми се пулят като ям орехи например  другите 6-ма са  :ahhh:  .

11.04.07
08:48

р

Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:43.

11.04.07
10:11

Отдавна съм престанал да слушам такива професори. Информирам се единствено от писмени материали.

IN

11.04.07
11:19

Hahha да аз имам един приятел дето един път дойде в нас и видя камарите с протеини  и оттогава секи път ми вика “оооо ицо кво става с анабола с вкус на ягода,от него няма да можеш да го дигаш след време!” ^_^

HE

11.04.07
11:34

Такива подмятания ги подминавам без коментар просто не си струва да отварям очите на различни палячовци, а конкретно в залата ако започне някой да ги разтяга такива го пращам да се погледне в огледалото и тогава да ме “отваря” как да тренирам и какво да пия. Разбирачи много и всякъкви, което е съвсем нормално Българина разбира от всичко. За такива шутове в залата винаги съм казвал, че тренират за уста.

Един от кв тренираше още преди мене ама само по некви градинки и почнах аз фитнеса и го отвях и ме среща и ме гледа ококорено и пита “абе братле,ти взимаш ли нещо?” и аз (тва беше преди време и бях будала да пия ПроГолд-а) и му викам “Да,бате,пия протеин” и той “ееее..ееееее...ясно,ясно..аз бате една протеинова вафла ядох веднъж след тренировка и качих 2см на ръка,представям си те тебе с тоя протеин”. Таа,будали много,а иначе от теб си зависи дали да им отговаряш или да си мълчиш.Като е дървен философ човека пасираш и така..Въпросът е в това,някой, който говори глупости да не ги разпространява на хора, които нищичко не разбират и да се намесваш, когато трябва.

(Мойта приятелка кат разбра че пия протеин и й увисна ченето)

BU

11.04.07
11:52

оо има всякакви всезнайковци особено 1 от моя клас ( с който ходя на фитнес ).. За последните 5 месеца съм постигнал много повече от него, а той освен бирено шкембе и трътлест задник не е направил. После ми вика химик.. Обяснявах му няколко пъти че протеина и аминокиселините не са анаболи ма той си знае неговото.. вече не му и обръщам внимание. Най ми е смешно кат кажат “няма да можеш да го вдигаш”. Много тъпи хора има честно ;)

AS

11.04.07
12:23

Ми като ти кажат ,че не можеш да го дигнеш го извади и му го удари в челото.

MO

11.04.07
17:46

казано от asdfg на 11.04.07, 12:23:

Много добре казано.

11.04.07
17:51

казано от asdfg на 11.04.07, 12:23:

е то може да му го удариш и без да ти е станал !!

11.04.07
22:09

Как постъпвате като срещнете сезнайко, който се прави че разбира ама е тъп като галош? —> тези рано или късно сами си излизат от залата, често пъти завинаги (от глупсот травмите най-лесно стават).

12.04.07
07:58

“Как постъпвате като срещнете всезнайко, който се прави че разбира ама е тъп като галош?”

Наскоро едно комплексарче ми се изцепва, че от многото месо съм щял да хвана рак. И това при положение, че аз даже последно време изобщо не ям много месни продукти, по обективни причини.

Аз просто му казах, че е възможно, кои знае, въпреки, че е грозно да се казва такова нещо на когото и да е било. И после му пожелах той да не го хване преди мен.

Иначе, нищо умно не може да се отговори на подобна простотия... по добре да си замълчиш да не изпростяваш и ти...

П.П.  Пише се Всезнайко, като всичко

Мнението беше редактирано от tpd на 12.04.07 08:13.

B_

12.04.07
09:35

Отдавна съм се отказал да споря и дя обяснявам каквото и да било на такива индивиди, вярно има момчета които нищо не разбират, но като започнеш да им обясняваш човешки започват да навлизат в теорията, но има такива дървени философи....Та и аз да ударя един пример едно аверче отиде в *********** отбор по баскет и след няколко седмици ми вика, че са ги назобали супер здраво с химии и секви други простотии ... и аз го питам какво им дават и той - ми некви буклуци - аминокиселини, протеин .... ем що тва е ЗДРАВА химия за тях ... аз съм пас

12.04.07
20:13

Ами лично аз давам съвети не ми дават

12.04.07
20:55

Такива глупаци просто ги подминавам и се правя че не съм ги чул, просто защото не обичам да споря с дебелоглави хора каквито са повечето момчета на мойта възраст които познавам

SI

12.04.07
21:12

Днеска във фитнеса правя си аз на една машина за гръб, на която се слагат тежести и идва някакъв нов хлапак в залата, доста кльощав и слабичък, години и вика “Колко серии имаш ?”, аз казвам 3 и най-любезно му казвам, че може да се редуваме - “А не - аз ще слагам повече тежести” :D.

12.04.07
21:23

Мълча си. Що да си хабя енергията за говорене, като мога да я употребя по хиляда по-добри начина от безмислени спорове. Всеки сам си решава в какво да вярва и какво да прави. Колкото по-тъп и ограничен е някой толкова е по-лесен за манипулация.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1