12.04.07
17:45
след леки тренировки за крака или футбол,бягане,дори след тренировки за крака във фитнеса идват моменти, в които сякаш ми отказват краката и като направя следващата крачка сам на пат да капна.Отнася се за предните и задните мускули на краката в горната част на бедрата.Като че ли сам без грам сила от определен момент и следващото движение ме изцежда.Тааа някой може ли да ми помогне?!?Да приемам определена храна ли за стимулиране на мускулите,или те не са достатъчно здрави?!? мерси :)
12.04.07
19:22
А във фитнеса крака правиш ли? Даже не си казал тренираш ли активно, но предполагам да.
да тренирам,имам след тренировка или по време ми отмалят мускулите предполагам,оставам без грам сила и след това следващата крачка сам на пат да падна.някакви идеи?
AxelF, от какво точно се уморяваш? Чувстваш се отпаднал и трудно си взимаш дъх след серията за крака, или мускулната болка в бедрата е много силна?
не тренировката протича нормално,и бягането сащо, но в един момент дори да не сам тренирал прекалено и краката ми отпадат мускулите отказват... и сам на пат да падна примерно след 20-30 метра спринт все едно стават ‘кашкава’
Според мен е свързано повече със стрдечната дейност и кръвообращените като цяло, както и с окисляването. Щом казваш, че и от единични натоварвания имаш такъв проблем...
При мен би се получаило, ако взема че правя клек с много завишени килограми.
При спринтове съвсем рядко има лек ‘намек’ за подобно явление, но това е като се олея със спринтирането. Така че ми се струва, че при теб става дума за някакъв общ проблем.
Като цяло симптоми за друг вид отпадналост извън тренировка имал ли си?? С главата как си/замайвания.../?
TPD тук вече си прав това го усещам специално след тренировка за крака но вианги сам имал замайвания.. и най изявено е при краката, след това сам като изцеден чувствам, че имам енергия а краката ми отказват и малко след това сам леко замаян нещо да посаветваш? :)
Абе от сърцето е според мен... Просто кръвообращението не е достатъчно добро, както и урозяването. Според мен говори с няколко лекая, трабва да решиш каво лечение да предприемеш. Е не искам да кажа, че си на умирачка, но отиди на лекар. Ще съжеляваш иначе.
На кой ли не е случавало, след макс. за крака да не усети подобен симптом, но това е значително по-леко и много много рядко.
Поздрави
П.П. Храната си играе разбира се, но проблема е конкретен и е съвсем другаде. /Освен ако не си на някаква жестока диета де./ Абе много е относително- лекар.
Мнението беше редактирано от tpd на 14.04.07 10:12.