12.04.07
12:28
По мускулната треска ли по напрягането ли по какво да разбера дали една програма ми помага за растежа
12.04.07
12:37
След време по някоя програма се усеща дали има растеж или каквато там е целта. Сам трябва да го усетиш.
Ако се смалиш или изчезнеш - сменяй веднага програмата или режима на хранене! ;-) Има ли растеж - всичко е ОК.
e dobre де ма то бицццепса откак го мера си стои се на 30,5 см преди тренировка за 1 тренировка колко може да порасне той расте през нощта де ама все пак след 1 тренировка не мисля че мога да усетя някъв растеж
13.04.07
22:08
мери се често и след време по мерките ще познаеш да ли е за теб програмата или не е
П.П. то от 1 тренировка много няма да порасне
Ако си начинаещ, а аз предполагам, че си такъв, би трябвало да се радваш на бърз растеж на мускула. Индивидуално е при всеки, но ако след 3-4 тренировки за дадена мускулна група (примерно бицепса ти) нямаш положителни резултати - нещо не ти е добре или в храната или в тренировките. Ако тренираш всяка мускулна група по венъж седмично - за 1 месец ще имаш 4 тренировки за даден мускул , затова вземи си мерки в началото и в края на месеца и така прецени, защото една тренировка не може да опъне сантиметъра.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.04.07 22:11.