13.04.07
16:53
ам искам да попитам нещо тей като не ги разбирам мн понеже дигам от 2 месеца и половина но сега почвам да пия Глутамин и Креатин та мисалта ми е също почнах преди трен 15 мин кардио след което интензивна трен. и след което още 20 мин Кардио..тааа да знам пречи ли нещо това смисал искам да поизгоря малко мазнинки но теи като щя пия и Глутамин дали ше стане нещо смисал да не примерно от Глутамина на кача апак с Кардиото да заминава всичко...плс помогнете искам да знам дали да махна Кардиото и да го сложа след като сварша с добавките или не пречи....:(
13.04.07
17:32
Пий си глутамина. Него винаги може да го пиеш. Креатина вече е въпрос на личен избор дали с него или без него.
ам добре тогава ами аз ще си го пия с Креатин защото ми казаха че е по добре,но вапроса ми беше дали ще пречи нещо смисал пак ще си расте ръката както и всичко останало нали макар и кардиото...ам само да питам също как се измерват тея % мазнии ???? и кажете ми как да се храня правилно..??? ПЛС
13.04.07
17:42
Ако кардиото ти е в правилните граници няма да гориш мускул. Подкожните мазнини се мерят с калипер, омрон и подводно теглене. Последното се води за най - точно измерване. Съществуват и формули, но аз не бих вярвал на тях.
За храненето има цял раздел.
ами какво да ти кажа нз дали ми е в правилни граници 15 мин вартя на колето после интензивна трен след което осще 15-20 мин имам намерение след като сварсша Глутамина да почна да ходя да бягам и да си зема една кофа Л-карнитин за чистене
13.04.07
17:51
По - добре прави 30 мин. след тренировка, а не така да ги накъсваш. По - ефективно е.
е добре сега в крайна сметка ще мога ли хем да качвам съшевременно и да не трупам мн мазнини ясну ми е че без маса не се прави релеф.. но да знам дали да го почна кардиото или както казах след като изпия Глутамина..???
13.04.07
18:18
Първо трябва да решиш какво искаш. Много е трудно хем да сваляш, хем да качваш мускули. Пий си глутамина - не ти пречи на нищо. И при сваляне и при качване и при каквото искаш може да го взимаш ;) Прави си кардиото, пий си глутамина и ако искаш пий креатина. Това е заключението ми.