10.04.07
17:48
Здравейте...
Може ли някой да ми каже дали е добре да взимам протеин и ако се случи да не мога да тренирам редовно дали мога да кача мазнини от него?
Който знае нека пише...че аз не съм вещ в тези неща.
10.04.07
18:03
протеин=белтък
сам си прави изводите.И май си згрешил раздела.
10.04.07
18:04
протеин=белтък
сам си прави изводите.И май си згрешил раздела.
Сори ама не разбирам много...може ли да ми обясниш... :roll:
11.04.07
11:39
Не, от протеина няма да качиш мазно.
11.04.07
12:25
blagovest 17,
забелязвам, че почваш да се ориентираш правилно :). Няма да кациш мазно от белтъка. Само едно ще ти кажа : успех :) !
11.04.07
12:37
blagovest 17,
забелязвам, че почваш да се ориентираш правилно :). Няма да кациш мазно от белтъка. Само едно ще ти кажа : успех :) !
Мерси! А да попитам ако си ям нужния ми протеин трябва ли да взимам такъв на прах...тъй като ям доста месо,извара...
blagovest 17,
Мерси! А да попитам ако си ям нужния ми протеин трябва ли да взимам такъв на прах...тъй като ям доста месо,извара...
Отговорът е НЕ, обаче гледай сега каква война ще стане тука... ;-P
blagovest 17,
Отговорът е НЕ, обаче гледай сега каква война ще стане тука... ;-P
Преди и след тренировка е по-добре да се приема протеин под формата на шейк, а не твърда храна.
а за начинаещи.... ?
Ама от протеин глава не боли. За начинаещите се казва първите няколко месеца просто да свикнат със залата и уредите, а НЕ, че е противопоказно да приемат протеин под формата на хранителна добавка. Ако начинаещият е разумен индивид, то той ще тренира лекичко в името на запознанството със железата в залата и синхрона който могат да осъществят занапред - тогава протеина просто НЕ е належащ в количествата, които са необходими за интензивно трениращия и доброто хранене задоволява нуждите на организма.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.04.07 19:37.
13.04.07
20:06
Моля да ми кажете как да взимам Pro Gold 90!!! Аз съм 50 кг. В трен. ден и в почивен...по колко?
Моля за бърЗ отговор!
Нутрим??? Ами ето ти пример: хващаш цялата опаковка и я мяташ през прозореца, гледаш надолу и ако не се е пръснала слизаш (дано да живееш на последния етаж) взимаш я и пак така - от това “упражнение” ще имаш по-голяма полза. Но щом си рекъл в нетрнировъчен ден - сутрин на гладно и вечер преди лягане (няма кво да го пестиш). В тренировъчен ден пак може сутрин, преди и след тренировка и преди лягане. Тва нещо обаче е 90% не белтък, а въглехидрати. Мой съвет смени го! И да нямаш финанси - вземи си JC няма да ти излезе скъпо. Нутрим имат пратки, които са просто пълна скръб.
14.04.07
11:19
само за голда да ти кажа че мисля не е добре да го приемаш преди лягане,защото според изследванията правени от хора от сайта той има мн въглехидрати а не белтък...така че не е препорачителен преди лягане