проблем с гръдния кош

TA

14.04.07
15:40

Здравеите!Проблемът ми е следния-имам пилешки гръден кош.Изпъкнал ми е напред и забелязвам 4е при някои упражнения ми се деформира ама яко.Има ли вероятност това да ми попре4и да натрупам маса в гърдите.Моля ако някои може да ми даде съвет какво да правя да деиства :-) Благодаря предварително и се надявам да ми помогнете!

14.04.07
16:01

р

Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:42.

15.04.07
07:07

Доформира ти се гръдния кош в следствие на налягането... Не звучи много добре, ако какво да правиш. Принципно антропологията освен ако в патологическия смисал не пречи много на фитнеса, ама всякакви промени в обема не са добре дошли по време на тренировка.

Опитай да се подсигуряваш с не толкова високи килограми и ако режима ти е добър, ще качваш няма проблем. Гледай да не си нанесеш някоя контузия.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1