15.04.07
18:05
На НВД съм вече 14 дни а от 21 не съм хапвал нищо сладичко . Та въпроса ми произлиза от там че вече откачам и искам да хапна нещо сладко но не трябва и се сетих че има такива диабетични шоколадчета обаче незнам дали те стават ? Могат ли да се ядат диабетични шоколадчета по време на нвд без последици в/у диетата ? :)
Е няма ли нещо сладичко с което да се поддърам жив и да не си прецаквам диетата?
Хапни си нещо бе ... ти пък .... ще взема да те травмирам и да ми тежиш на съвестта. :P
Ако пък е сутрин ще е най-добре ;)
—-
Я кажи как е РА, че при колегата действа много добре и направо съм изумен.За има няма 2 седмици смъкна 5-6сантима от талията
Мнението беше редактирано от emzo на 15.04.07 18:44.
Мдаа и аз го усещам , определено действа . Само че не съм мерил нищо преди да почна аз разчита на огледалото :) , най много си личи на раменете - там забелязвам разликата , а и корема - намалил съм пребирките :lol: . Кофтито е че е кара да се чувствам леко зашеметен от време на време губя равновесие за части от секундата , но го отдавам повече на диетата . зага това :)
А какво сладко е най “безопасно” ? Например натурален шоколад с макс % какао ?
Междудругото тоя момент на губене на съзнание и аз съм го усещал,особенно по време на тренировка,даже понякога с нежелание тренирах.Колкото до сладкото:може-зависи колко.Една две хапки шоколад,колкото да ти мине.
15.04.07
20:06
Можеш да си хапваш да. Повечето такива вафли/щоколади/бисквитки са с фруктоза. Аз си купувам с фруктоза, а не с изкуствените подсладители :).