14.04.07
19:44
Преди около 2-3 години бях тлъст.. с пубертета си отслабнах от нищото.. до скоро си бях 1.73/59 кг и си тренирах редовно.. сега като започнах да ям по повече от 1 път на ден съм 1.76/65 кг, но имам малко сланина и доста отпусната кожа по гърдите..
Някакви идеи как да ги стегна без да трябва да ходя да фитнес и да си правя мускулите колкото резервоари на коли ?
Иначе плочките ми все още се очертават като ги стегна (ерм.. що-годе), откакто качих 6 кила, а бицепса ми е станал по-голям, ‘щото почти само него тренирам.
Ще има ли някаква съществена разлика ако наблягам на лицевите опори (3-4 серии по 50 примерно (повече от 50 не мога)) и се опитвам да правя кофички на лост.. защото ми казаха, че без бенч преса няма да растат..
(между другото, на 15 години съм.)
15.04.07
14:38
Първо без фитнес или някакви тренировки няма да стане,тук не е страната на чудесата.Каквото си го направиш с труд това е!От фитнеса ако си мислиш че мускулитети ще станат като резервоари на коли се лъжеж.То ако ставаше така.Трагни на фитнес като не искаш маса с леки тежести много повтоторения,кардио тренировки правилно хранене.Но така и не разбрах какво точно искаш.Разясни си по добре каква цел си си поставил за да ти могнем по подробно.
15.04.07
21:49
Ем.. аз попринцип си тренирам сам в нас.. правя си лицеви опори, коремни преси, набирания и серии с едни мизерни гирички 3кг.. (по 200-300 повторения в серия вдигам). (и клякания понякога (и се разтягам))
Та, проблема ми е само, че малко кофти седят гърдите като са отпуснати.. дали мога да правя вкъщи някакво упражнение да ги стегна или с някаква диета.. тва ми е въпроса.
Мнението беше редактирано от nqmam nick be на 15.04.07 21:51.
15.04.07
21:55
Ами прави най-различни разновидности на лицеви опори.Но поне 2 пати ходи на фитнес прави гърди примерно единия де,другия ръце и така.Крдио,спазвай хранителен режим и6е стнае но иска време.Правилното хранене и тренировки трябва да ти станат начин на живот иначе няма смисъл,като спреш пак се вращаш наи изходно положение.Но гърдите ако са ти по природа увиснали доста трудно ще ги стегнеш така както искаш да бъдат.Винаги ще стоят леко отпуснати но пак ще изглеждат супер не се тревожи само ходи и на фитнес.При тренировките в кащуи лесно достигаш застой.Това е общо взето.Успех.