въпрос

Темата е заключена.

28.11.04
09:08

значи искам да попитам при гинекомастия може ли да се пие метан
разяснете малко моля.

28.11.04
11:11

Не може да се зима метандростенолон! Гинекомастията е хормонален дисбаланс от побертет или злопотреба с медикаменти. Може да бъде опасно. Трябва да те види ендокринолог. Може да се направи ядреномагнитен резонанс и тн.
по-здрави

[quote author=“ERROR”]значи искам да попитам при гинекомастия може ли да се пие метан
разяснете малко моля.

Ами ако притежателят държи гърдите му да се разрастнат и да почнат да пускат млековидни течности(по - скоро гной), вероятно даже е препоръчително да пие метан...
Как ви идват такива неща на акъла. Честно, иска ми се да изтрия темата, ама ме спира това, че ако го направя, някой може да тръгне с гинекомастия да взима стероиди...
Стероидите са довели едва ли не до тумор, а притежателят му не се спира и иска да продължава с тях... Това здрав разум ли е? Здравите мускули са по - важни от живота и здравето?

28.11.04
18:26

Мхм , незнам според мен някой хора искат да имат здрави мускули а не мислят за собственото си здраве, което наистина е трагично. Ерор и без химия можеш да направиш нещо , но пък иска много време и труд

28.11.04
20:18

Е какво лошо има. Момчето незнае пита. Защо се ядосвате. В началото всичко ли разбирахте. ДЗВЕР спокойно ве братле.

[quote author=“Skretch”]Е какво лошо има. Момчето незнае пита. Защо се ядосвате. В началото всичко ли разбирахте. ДЗВЕР спокойно ве братле.

Спокоен съм. Не за лошо му се карам.
Но според теб, Скреч, дали наистина не знае?
Защото според мен, не че не знае, а търси подкрепа на явно нелогичното мнение.
Както виждаш, гинекомастията и стероидите сам си ги е свързал.....
Естествено, може и просто да си въобразявам....
И ако е така, се извинявам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1