Помага ли ?

16.04.07
14:18

Може би не е тук мястото,но в раздела”Купувам” никой не ми отговори,затова ще попитам тук.Значи става въпрос за онези колани,които се слагат на корема(предполагам за топене на мазнини).Някой може ли да ми каже дали действа и горе долу каква му е цената?

Преместена.
Jorku

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 16.04.07 17:09.

16.04.07
14:31

От неопреновите колани топиш мазнини и не са много скъпи, нещо от рода на 10лв. Но има други колани, които не са за топене, а придържат кръста и предпазват от травми, хернии - те са около 30-40-50 лв. Те, че действат, действат си, ама малко труд и ти ще трябва да положиш като правиш кардио.

16.04.07
16:58

аха,точно за тези неопреновите питах.също така ми казаха,че помагало ако си вържеш найлон около кръста,но коланът изглежда доста по добър вариант :D Мерси много.Предполагам от някакъв фитнес магазин може да се намери или от спортен?

16.04.07
18:16

Имаше наскоро една такава тема.

Моето мнение, че ако изобщо момагат то е с не повече от 10-20 процента, което не си струва усилията.

16.04.07
20:17

сложи найлона под колана и ако не друго то поне щи са изпоти корема от всякаде ама колко ши свалиш отделен вапрос :)

16.04.07
21:06

казано от Daywalker на 16.04.07, 16:58:

аха,точно за тези неопреновите питах.също така ми казаха,че помагало ако си вържеш найлон около кръста,но коланът изглежда доста по добър вариант :D Мерси много.Предполагам от някакъв фитнес магазин може да се намери или от спортен?

В Спорт депо до Арена 2 има почти всичко каквото ти трябва като екипировка или околовръстното JK фитнес маркет. Там по-рано ги гледах по 9-10 лева (май).

19.04.07
20:18

Хора... що се занимавате с глупости...
Как очаквате като губите минерални соли, вода и слуз(от потта) да горите мазнини ?

MY

12.06.07
15:47

от тия колани нема никва полза  според мене но може и да деитват при някои защото всичко си е строго индивидуално

12.06.07
16:11

НЕОПРЕНОВИТЕ КОЛАНИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ТОПЕНЕТО НА МАЗНИНИ!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1