13.04.07
21:36
Значи тренирам от 2 месеца ,през първия тренирах всички мускулни групи всяка тренировка ,от един месец тренирам разделно.Напредъка може би не е голям ,3-4кг като се има предвид че не вземам добавки и не спазвам кой знае какъв хранителен режим ,качил съм 3см на ръцете и 4-5см гръдна обиколка ,бавно но напредвам :) висок съм 184см тежа 75кг
Тренирам през ден като правя 2 дни почивка на 8-10 дни някъде ,обаче напоследък след всяка тренировка усещам съвсем лека мускулна треска в групата която съм тренирал ,минава докато дойде време за следващата тренировка но се чудя това в следствие на какво е ,че съм претренирал или обратното.
В залата един познат който се занимава от мн години ми каза ч,е това е добре и че означава ,че правя нещо :) Така ли е все пак?
14.04.07
05:48
Ми значи , че си стресирал мускула.. добре е ...
“Напредъка може би не е голям ,3-4кг като се има предвид че не вземам добавки и не спазвам кой знае какъв хранителен режим ,качил съм 3см на ръцете и 4-5см гръдна обиколка ,бавно но напредвам “
а ти колко искаш да качиш ? 10 килограма 10 см на ръцете и 20 см гръдна обиколка за 2 месецаа ли ? ;) щом си качил и толкова значи е добре
14.04.07
15:01
А бе знам ли ,нов съм още :) значи да продължавам така :)
И аз имам подобен въпрос.
Как е по-добре да имам или да нямам мускулна треска след тренировка?
Щото след всяка тренировка за гърди имам много силна м. треска. Тренирам вече горе долу година и малко без прекъсване (преди туй още няколко месеца) и тоя въпрос все ме тормози. Като тренирам сутрин към 9 към 3-4 след обяд вече усещам, пък на другия ден умирам(за гърдите става въпрос при другите мускулни гр. е по слабо). За гърди прая по около 14 серии ( до скоро праих по 12 ся малко увеличих).
17.04.07
12:13
Зависи от тренировката. Знам, че когато имаш съвсем лека мускулна треска (не зверса - да не можеш да се движиш) е добре, защото си стресирал мускула и се предполага разтеж. За мен е по добре да има - по добре се чувствам :)