16.04.07
20:20
значи от 1-2 дена ми се появяван нещо като pop-ups като посоча някоя тема..пише ми снап шотс или нещо подобно...еми тия неща са супер излишни според мене.1во нищо не улесняват и второ форума става супер натруфен кадето и да посоча се пуска нещо...
16.04.07
20:29
Не съм администратор, но ще ти отговоря. Можеш да го махнеш. От Options във тоя балон който излиза има disable. Цъкаш му само за тоя сайт ли да е или за всички и си готов.
При някои хора мисля, че не работи. При мен стана от първия път, опитай.
17.04.07
10:42
Аа орави ми се.Мерси много;)
17.04.07
11:09
Не съм администратор, но ще ти отговоря. Можеш да го махнеш. От Options във тоя балон който излиза има disable. Цъкаш му само за тоя сайт ли да е или за всички и си готов.
При някои хора мисля, че не работи. При мен стана от първия път, опитай.
А иначе каква е целта на тази екстра?
17.04.07
12:02
При някои хора мисля, че не работи. При мен стана от първия път, опитай.А иначе каква е целта на тази екстра?
Аз лично не съм фен на тия неща. Явно Митко Михайлов е решил, че това ще помага на потребителите по някакъв начин. Ако се включи в темата ще ти даде отговор.
Е не видяхте ли че е PREVIEW на темата над която държите курсора.Става но малко бави, а и е бного ситен шрифта.
17.04.07
20:57
То е хубава идея, ама първо бавно, второ нищо не се чете, така че няма голяма полза, поне за мен.