въпрос към администраторите

IN

16.04.07
20:20

значи от 1-2 дена ми се появяван нещо като pop-ups като посоча някоя тема..пише ми снап шотс или  нещо подобно...еми тия неща са супер излишни според мене.1во нищо не улесняват и второ форума става супер натруфен кадето и да посоча се пуска нещо...

Не съм администратор, но ще ти отговоря. Можеш да го махнеш. От Options във тоя балон който излиза има disable. Цъкаш му само за тоя сайт ли да е или за всички и си готов.
При някои хора мисля, че не работи. При мен стана от първия път, опитай.

IN

17.04.07
10:42

Аа орави ми се.Мерси много;)

17.04.07
11:09

казано от Jorku на 16.04.07, 20:29:

Не съм администратор, но ще ти отговоря. Можеш да го махнеш. От Options във тоя балон който излиза има disable. Цъкаш му само за тоя сайт ли да е или за всички и си готов.

А иначе каква е целта на тази екстра?

казано от predatorzzz на 17.04.07, 11:09:

казано от Jorku на 16.04.07, 20:29:

А иначе каква е целта на тази екстра?

Аз лично не съм фен на тия неща. Явно Митко Михайлов е решил, че това ще помага на потребителите по някакъв начин. Ако се включи в темата ще ти даде отговор.

17.04.07
20:41

Е не видяхте ли че е PREVIEW на темата над която държите курсора.Става но малко бави, а и е бного ситен шрифта.

SI

17.04.07
20:57

То е хубава идея, ама първо бавно, второ нищо не се чете, така че няма голяма полза, поне за мен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1