не че не искам да се състезавам напротив сега като видях какво е искам повече от всякога,но финанси няма пари за храна подготовка и е мн сложно са ще се върна в 1-ви клас наще не искат да ми зимат месото и кфо ли още не,просто съдба...
16.04.07
21:19
казано от Тео на 16.04.07, 17:18:
не че не искам да се състезавам напротив сега като видях какво е искам повече от всякога,но финанси няма пари за храна подготовка и е мн сложно са ще се върна в 1-ви клас наще не искат да ми зимат месото и кфо ли още не,просто съдба...
Брат(по съдба) разбирам те напълно ,но ако го искаш ще стане !!!
Има един сигурен начин ,намираш си работа закрепваш си и започваш да си гониш целите.
Има една мисъл : “Не вярвам на съдбата пожелала да съм тук!”
Кажи ми колко хора са започнали със всичко на готово?!
Знаеш ли имал съм дни е трбявало да ям само хляб защото е нямало друго,но това никога не ме е спирало ,
вярно е че културизма е най-скъпият спорт ,но това не ти пречи да се бориш и да правиш максималното
което е по силите ти.Имаш ген ,имаш воля защо смяташ че едно временно безпаричие ще те спре?! :)
Продължавай напред.
това се казва подкрепа благодаря морфей,аз ще се боря но като знам,че няма да има прогрес а регрес някак си ми е тъпо
17.04.07
06:02
казано от Тео на 16.04.07, 21:35:
това се казва подкрепа благодаря морфей,аз ще се боря но като знам,че няма да има прогрес а регрес някак си ми е тъпо
Формата е временна ,класата вечна.В живота няма лесни победи ,веднага ти давам пример,
представи си през колко трудности е минал Ивайло Христов докато стане световен шампион.
Разбирам те ,и знам че когато нямаш подходяща храна нямаш и настроение за тренировка
толкова пъти ми се е случвало ,че сега като се сетя и се изнервям...
Виж сега просто реши за себе си искаш ли да продължиш или смяташ че не можеш да се справиш?
Всчко зависи от теб самия.
казано от morphey на 16.04.07, 21:19:
казано от Тео на 16.04.07, 17:18:
Брат(по съдба) разбирам те напълно ,но ако го искаш ще стане !!!
Има един сигурен начин ,намираш си работа закрепваш си и започваш да си гониш целите.
Има една мисъл : “Не вярвам на съдбата пожелала да съм тук!”
Кажи ми колко хора са започнали със всичко на готово?!
Знаеш ли имал съм дни е трбявало да ям само хляб защото е нямало друго,но това никога не ме е спирало ,
вярно е че културизма е най-скъпият спорт ,но това не ти пречи да се бориш и да правиш максималното
което е по силите ти.Имаш ген ,имаш воля защо смяташ че едно временно безпаричие ще те спре?! :)
Продължавай напред.
Е ясно е, че е доста скъп тоя спорт, но чак пък най-скъпия?!? Има спортове, в които само екипировката е по-скъпа от целогодишната подготовка на един културист, да не говорим за моторните спортове и т.н.. Да не забравяме, че и при почти всички други спортове, свързани с физически усилия също наблягат на добавки и качествена храна.
Все пак за нашите стандарти и без подкрепа от федерация, спонсори, клубове наистина идва скъпичко за средния българин.
17.04.07
10:45
Ако ти е скъп фитнеса почни да тренираш маунтин байк...първо ще ти трябва колело за няколко хиляди лева и 2ро сяка година ще даваш същите пари за поправка и нови части...смятай щом има само вилки за по 3 хиляди лева...
приятелю минах през това само дето не съм карал ДХ а Триал :) Btw тва см аз преди около 2 години http://store2.data.bg/pls/pics%20for%20bt/4/golqma.jpg ;) миналото лято си продадох байка ...
17.04.07
14:26
Еее начи си минал по-тънко...аз иам един приятел дето пуска даун хил от 2-3 години и на секи 5-10 пускания поправя по нещо....
знам какво е и там :) мн мой френдове се състезават,мен ми излизаше по 300-400 на месец само за ремонти и някфи скромни подобрения :) но при ДХ-то може и до 20 хилки да стигне едно байкче :)
Ако културизма е скъп спорт какво да кажем за Формула 1 ?
Там един болид струва парите, които никой културист не е давал толкоз....
———————————————————————————————————————————————————————————————
В тази тема се обсъжда всичко друго, но не и снимките от републиканското.
Jorku
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 17.04.07 18:11.