Кои са най добрите български добавки?

Темата е заключена.

15.04.07
17:10

Кои са най добрите български добавки?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.04.07 21:35.

15.04.07
17:23

ESpowerfood са добри, от другите фирми има 1 добро после 3 които не ги бива.

15.04.07
20:41

За мен тва са несъвместими понятия “добри” “български” “добавки”. Имам известен опит с Нутрим, но откакто видях изследванията стоя далеч от такива гадости, макар че може би са си оправили продуктите, в което силно се съмнявам. Биогейм са кръгла 0, JK някои ги хвалят, други не. Един протеин и L-carnitine съм си взимал на JK, и не ги усетих изобщо. ESpowerfood не съм ги пробвал, но предполагам, че едва ли ще са нещо по-различно. PB labs също не ми харесаха.

ИВ

15.04.07
20:56

Засега само Л-Карнитин с гуаранка съм усетил на Пауър анд Бюти и тва е.

Нутрим раотата е маафака, изпих 2 кила Проголд при НВД и резултата беше 2 кила отгоре. Яко бързи въглехидрати преди сън... :(.

15.04.07
21:04

казано от Nosferatu на 15.04.07, 20:56:

Нутрим раотата е маафака, изпих 2 кила Проголд при НВД и резултата беше 2 кила отгоре. Яко бързи въглехидрати преди сън... :(.

Явно нещо си объркал НВД с ВВД, протеина е млечно-яйчен все пак

казано от Trepa4a на 15.04.07, 21:04:

Иска да каже, че в Про голд вместо протеин има въглехидрати повечко.

BE

16.04.07
10:53

л-карнетина течния на P&B Labs е добър употребявам го в момента,

17.04.07
06:45

Royal Elitis е една фирма, която въобще не се рекламира, но разработва невероятни продукти. Тя не прави стандартните добавки като протеини, аминокиселини и т.н. ами адаптогени, билки и т.н. Екдистен, разработиха течен екдистен със страшна концентрация, при опитите с мишки си бяха качили теглото с 25% и бяха станали агресивни съм чувал:) Освен това имат най-чистия трибулус и т.н. От Royal-a взимат националните отбори по вдигане на щанги на България, Турция, Венецуела и т.н. Имат доста награди по световни изложения, въобще мисля са добра фирма, иначе от другите нищо, абсолютно нищо.

MO

17.04.07
15:51

От края на миналата година взимам ПроГолда на Нутрим и съм доволен ,  за това че е комбиниран суроватъчен и яйчен протейн го предпочитам .Креатина им също  е готин .Изобщо при мен продуктите им имат Видим резултат , ама и се скъсвам от трен.
Айде сега моля тия дето се правят че взимат само най-скъпите и най- американските да си спестят лаенето по мой адрес.Да си дават парите и си мислят че взимат по-качествени добавки.

17.04.07
18:23

казано от motikata на 17.04.07, 15:51:

От края на миналата година взимам ПроГолда на Нутрим и съм доволен ,  за това че е комбиниран суроватъчен и яйчен протейн го предпочитам .Креатина им също  е готин .Изобщо при мен продуктите им имат Видим резултат , ама и се скъсвам от трен.
Айде сега моля тия дето се правят че взимат само най-скъпите и най- американските да си спестят лаенето по мой адрес.Да си дават парите и си мислят че взимат по-качествени добавки.

И аз си мисля ,че Про Голда си е супер...възможно е да е имало няколко лоши партиди,но сега не е така...Аз сложих коментара в темата за Изследването на Про Голда,какво са ми написали от фирмата и документите които ми предоставиха...

SI

17.04.07
18:28

Абе докога тоя/тея идиот(и) с брой на мненията под 20 ще тръби колко е хубав Про Голда ? Дори си говори и сам :D .

Мнението беше редактирано от sideways на 17.04.07 18:29.

MO

17.04.07
18:39

Ей , селска пръчка  я внимавай кой обиждаш да не ми се намажеш на шамара.Имай си мнение ама внимавай с епитетите, Моля!

17.04.07
21:35

Не разбирам какво общо има броя на мненията с това кой колко разбира и какъв е като интелект и т.н.!!!
Ебати тъпото преценяване на хората...

HE

18.04.07
07:56

казано от motikata на 17.04.07, 18:39:

Ей , селска пръчка  я внимавай кой обиждаш да не ми се намажеш на шамара.Имай си мнение ама внимавай с епитетите, Моля!

Хайде пак почна със заплахите. Отнасяш поредния БАН.
blagovest17 тъй като си нов в този форум нека ти обясня защо е негативно мнението с/у въпросния юзер - човека явно е тясно свързан с Нутрим и форума им. Регистрирал се е тук с N-брой никове като с единия пише нещо, а с останалите си подкрепя първото мнение. За това е потребител, който не бива да се взима на сериозно. Пропуснах да обясня и, че е заплашвал и псувал половината форум /което от своя страна говори за изключително голямия интелект на въпросния индивид/.

MO

18.04.07
10:20

Head_незнамсикой
1. Нямам N или N+1 регистрации , а точно една.И ако твърдиш друго ще трябва да го докажеш иначе си е само бла-бла.
2.Когато някой ме нарече идиот , кво очакваш да му благодаря ли?И естествено очаквам да има БАН и за всички останали , позволяващи си да обиждат.Ако не го правиш показваш отношение.
3.Никой не съм заплашвал - освен тоя с шамарите- така че не си измисляй, ако обичаш.
4.Това , че не ти харесва един или друг продукт или пък имаш отношение не върви да го налагаш  на останалите.Разгледах кво си писал и забелязвам , че само тази тема те влече.Хубаво е да взимаш отношени е и по други важни теми.

HE

18.04.07
13:24

Аз решавам по какви теми да взимам отношение. Второ много къса памет нещо или бързо ги забравяш тези неща със заплахите? Какво ме влече пак аз решавам или греша? По какви теми ще пиша също или имаш нещо против? И да имам доказателство, че имаш доста никове - първо стила на писане до болка ни е познат на всички ни, второто което не може да заблуди никой е IP-то, не ме карай сега да ти давам уроци по компютърна грамотност - едва ли ще ме разбереш.

18.04.07
13:37

POWERMAN са най-добрите добавки за момента внасяни в България.

1. Пиши на кирилица!
2. Спазвай правилата на форума!
3. Прочети правилата на форума!
4. България се изписва с главна буква.
5. Добре дошла във форума.
6. Поста ти беше преведен от мен.
head_hunter

Мнението беше редактирано от head_hunter на 18.04.07 13:43.

HE

18.04.07
13:49

казано от anitooo201 на 18.04.07, 13:37:

POWERMAN са най-добрите добавки за момента внасяни в България.

Би ли ни обяснила защо смяташ така, кои тяхни добавки си ползвала?
Сега да не ме разбереш погрешно? Просто ми стана интересно защо мислиш така след като в България се внасят още много други доста по-известни от POWERMAN?

MO

18.04.07
14:34

Уф взе да ми омръзва вече, но ще ти отговоря
1.Паметта ми е по-добра от колкото подозираш, но факт е че си измисляш.Не очаквам да ми се извиниш.
2.Темите разбира се , че ти си ги избираш , че кой друг!?!Ама освен да коментираш снимки и да се правиш на шериф ...друго не виждам.За мод това е недопустимо.Мое мнение!
Факт е че си най-слабия модератор във форума ... без да се обиждаш ама на Ради и Астор шапка им свалям.Твоята атестация е най-слаба.
3.Доказателства нито имаш нито можеш да имаш , по простата причина , че послъгваш.
След това , което ти написах нищо чудно да  ми се наложи вече нова регистрация  ;-)

HE

18.04.07
15:53

Не си справедлив, Задник!
Момчето не ти е взело адреса от никъде ... изобщо дори и не подозира в какво го обвиняваш!Аз знам всичко за теб и изненадата ти предстои, не си мисли , че ти се е разминало или нещо подобно .Просто се кефя на очакването ти.
Дори скоро може и да спомена на шефа ти с какво се занимаваш, докато той си мисли че работиш!
Щях да забравя , проверявай си шкафчето , че може и да ти подхвърлят нещичко и после върви доказвай , че не е твое ..., че нищо не знаеш , .... че за първи път виждаш такова и не го ползваш ама изобщо и т.н.
И внимателно със заплахите за бан , че следващия с бан може да си ти!
До скоро!

Това е майл от motikata_1@abv.bg който си пазя за такива случаи “Ама това не съм аз” и т.н.т всеки който го поиска му го пращам в оригинал запаметил съм го.
Второ на администратор ли се правиш, че ще ми даваш атестации или си ми станал работодател без да знам? Това, че се подмазваш на Ради и Астор няма да ти помогне ама никак, също не си ти човека който решава какво е допустимо за мод и какво не и да ще ти се наложи да ползваш някоя от другите си регистрации /пробвай тея дето още не са отнесли БАН/, но и те ще изгорят гарантирам ти го. А що се отнася до това дали ти е омръзнало - ами на мен три пъти повече да се занимавам с тебе и безбройните ти регистрации. А само не разбрах за какво трябваше да ти се извиня - нещо от рода ли трябва да е “Извинявай, че чета заплахите ти по майлове, ЛС и ICQ”. Мога да постна всичките ти заплахи тук, по майл-а и на ICQ и поста ще е доста дълъг - нали се сети, че не съм на 15 и последното нещо от което ще се стресна е подобен род заплахи?

18.04.07
17:17

Биогейм - евала за BCAA-то им! От друго българско не съм бил особено възхитен.

ИВ

18.04.07
19:47

казано от Jorku на 15.04.07, 21:07:

казано от Trepa4a на 15.04.07, 21:04:

Иска да каже, че в Про голд вместо протеин има въглехидрати повечко.

Точно това исках да кажа, че се набутах ужасно :( !

19.04.07
08:17

Хм. В този форум немога да разбера какво става!?Някаква виртуална война се води и вместо да се коментират конкретните мнения и да се отговаря на конкретните въпроси на потребителите само се карате и се плюете взаймно!На който каквото му харесва да пие и да прави, само се придържайте към правилата и нека найстина направим форума а не някакъв селски панайр!

19.04.07
08:19

А и още нещо забравих да вметна-всички пият Нутрим само, че не си признават и ги плюят!Смешно е това но както и да е, незнам само от какво ги е страх хората

MO

19.04.07
15:42

казано от head_hunter на 18.04.07, 15:53:

Момчето не ти е взело адреса от никъде ... изобщо дори и не подозира в какво го обвиняваш!Аз знам всичко за теб и изненадата ти предстои, не си мисли , че ти се е разминало или нещо подобно .Просто се кефя на очакването ти.
Дори скоро може и да спомена на шефа ти с какво се занимаваш, докато той си мисли че работиш!
Щях да забравя , проверявай си шкафчето , че може и да ти подхвърлят нещичко и после върви доказвай , че не е твое ..., че нищо не знаеш , .... че за първи път виждаш такова и не го ползваш ама изобщо и т.н.
До скоро!

Това е майл от motikata_1@abv.bg който си пазя за такива случаи “Ама това не съм аз” и т.н.т всеки който го поиска му го пращам в оригинал запаметил съм го.
Второ на администратор ли се правиш, че ще ми даваш атестации или си ми станал работодател без да знам? Това, че се подмазваш на Ради и Астор няма да ти помогне ама никак, също не си ти човека който решава какво е допустимо за мод и какво не и да ще ти се наложи да ползваш някоя от другите си регистрации /пробвай тея дето още не са отнесли БАН/, но и те ще изгорят гарантирам ти го. А що се отнася до това дали ти е омръзнало - ами на мен три пъти повече да се занимавам с тебе и безбройните ти регистрации. А само не разбрах за какво трябваше да ти се извиня - нещо от рода ли трябва да е “Извинявай, че чета заплахите ти по майлове, ЛС и ICQ”. Мога да постна всичките ти заплахи тук, по майл-а и на ICQ и поста ще е доста дълъг - нали се сети, че не съм на 15 и последното нещо от което ще се стресна е подобен род заплахи?

Абе ти май наистина си чисто луд :cheese: От днес няма да ти връзвам кусур на приказките.Само да ти обърна внимание на една малка подробност - Че си ми видял мейла в регистрация видял си го , ама да беше забелязал че е motikata@abv.bg !!!Ще кажеш малка е разликата , малка ама от значение! :-)
Р.Р. Умрех от смех.

Мнението беше редактирано от motikata на 19.04.07 15:48.

19.04.07
16:55

Малко оффтопик:
Стига сте обръщали всяка тема на Нутрим срещу другите. Всеки решава сам какво да пие!
Не настъпвайте мотиката (била тя релна, или виртуална)

Гледам един рекламен банер на Нутрим имаме горе в ляво. Това както искайте го разбирайте.

19.04.07
17:25

Лопатата не осъзнава каква антиреклама им прави на Нутрим. Всеки негов пост бъка от простотия.

IN

19.04.07
18:21

Хахахаа за пореден път се убеждавам кви кретени пишат във форума:D
Кирка кефи ме колко си тъп обаче :) keep it real bro!^^

19.04.07
18:57

А за тоя банер .................. направо не ми се говори.
Вероятно падат пари от него, но да се сложи банер на точно тази фирма, в точно този сайт е ....
Но комент направо.

19.04.07
20:36

казано от emzo на 19.04.07, 18:57:

А за тоя банер .................. направо не ми се говори.
Вероятно падат пари от него, но да се сложи банер на точно тази фирма, в точно този сайт е ....
Но комент направо.

И аз щях да питам това преди няколко дни още,но чаках друг да го спомене.Вярно,че става въпрос за реклама и пари...абе както и да е.

19.04.07
20:45

казано от motikata на 19.04.07, 15:42:

казано от head_hunter на 18.04.07, 15:53:

До скоро!

Абе ти май наистина си чисто луд :cheese: От днес няма да ти връзвам кусур на приказките.Само да ти обърна внимание на една малка подробност - Че си ми видял мейла в регистрация видял си го , ама да беше забелязал че е motikata@abv.bg !!!Ще кажеш малка е разликата , малка ама от значение! :-)
Р.Р. Умрех от смех.

Slayer4o…пак ли спаднаха продажбите, бе душа  :roll:

Момчета сдържайте малко нервите и закачките.

Последните няколко мнения нямат много общо (да не кажа нищо) с въпроса на темата. Заключвам я.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 19.04.07 21:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1