10.04.07
23:47
Ами значи целта ще е да изгоря едно малко количество мазнинка ( 1кг - 1.5 кг ) на корема, която вече от 1 месец уж се смалява, но все си е там. Няма да взимам добавката редовно, защото след 1 седмица вече няма да мога да ходя на фитнес всеки ден, но ще мога да тичам 30-тина минути на чист въздух. Другата причина да не искам да я взимам редовно е, че както споменах трябва да изгоря съвсем малко и просто искам да му помогна, а и да си регулирам теглото - примерно ако видя, че съм напълнял малко може 4-5 дена да приемам препарата докато правя кросчета. За марката - понеже съм в чужбина предложете каквато и да е марка.
ПС видях тази темичка и искам да попитам каква е разликата между стимуланти и не стимулантите?
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/23336/
12.04.07
15:44
според мен Л-карнитин е по-добре
13.04.07
08:45
и аз също мисля че л-карнитин ще е по-добре
simon, ако е верно, че си свалил 24 кг за 2 месеца, то това малко количество мазнини на корема няма да го свалиш от Л-карнитин, нито от фет бърнър. Това е кожата, която преди е била изпълнена с мазнини. Това, което е станало, за тези два месеца, е едно много бързо изпразване на мастните клетки, но самите клетки не изчезват, просто се смаляват. Освен това кожата много бавно се връща към нормалните размери, трябва доста време да мине, като поддържаш същото тегло. При свалени 24 кг може да са се появили и стрии?
13.04.07
22:55
L-carnitine
1. @Louie е прав, най-вероятно става дума за loose skin.Там иска време и някой качен килограм под формата на мускулна маса.
2. Ако все пак кожата ти е реагирала и се е свила и това е мазнина, то това е най-трудната битка - последните 1-2кг. В този случай фет бърнър е по-добрия вариант.Но и двете искат постоянно пиене.С прием от време на време си хвърляш парите на вятъра.
3. Стимулант - е продукт, който влияе на ЦНС (централна нервна система) - кофеин, йохимбин и др.Нон стим - не влияе на ЦНС.
——
Честит ми 2к пост :lol:
14.04.07
07:32
казано от emzo на 14.04.07, 05:21:
1. @Louie е прав, най-вероятно става дума за loose skin.Там иска време и някой качен килограм под формата на мускулна маса.
2. Ако все пак кожата ти е реагирала и се е свила и това е мазнина, то това е най-трудната битка - последните 1-2кг. В този случай фет бърнър е по-добрия вариант.Но и двете искат постоянно пиене.С прием от време на време си хвърляш парите на вятъра.
3. Стимулант - е продукт, който влияе на ЦНС (централна нервна система) - кофеин, йохимбин и др.Нон стим - не влияе на ЦНС.——
Честит ми 2к пост :lol:
Жив и здрав :P !
15.04.07
08:06
Здравейте, аз съм 10 клас, когато бях 7-ми бях ужасно дебел. Обиколката на “талията” ми беше 109 см. Отслабнах в продължение на година и половина с 20 килограма. Сега обиколката на талията ми е 73 см. Явно имам същия проблем като simon, защото имам слой мазнина в долната част на корема. Отдолу усещам мускул но просто не се вижда от този слой мазнина. Решил съм да се заема сериозно като бягам почти всеки ден по 1 час, не ям мазнини, малко въглехидрати под формата на картофи, ориз и всичко що е зелено, а протеини под формата на белтъци и пилешко. Искам да попитам дали ще има резултат без такива добавки, дали ще имам проблеми с кожата(дали ще увисне или ще се получат стрии) и дали е възможно изобщо махането на мазнината?
Мисля че 5-8 см по- малко ще са достатъчни за да се покажат мускулите.
Благодаря!
Трябва да може и без добавки (т’ва лято аз се мъча така), но:
1. диетата ти трябва да е перфектна
2. точно преценено кардио, нито много малко, нито прекален много
За стриите зависи от тялото ти, никой не може да ти отговори.
п.с. последните мазнини са най-трудните.Т’ва за талията от 109 на 73 е нищо работа пред последните мазнинки.
15.04.07
22:56
Здравейте и от мен :) За 7 месеца свалих над 30 кг , не съм дебел ,даже напротив, всичките ми познати ми казват ,че съм заприличал на клечка, тежа 74 - 76 кг, височина 1.85 , 19 г, ама и аз имам проблема с корема ... там си седи един известен слой мазнини - 1-1,5 кг , който не се виждат , ама като седна се образуват паласки ... пих около 3 седмици Л-карнитин , но няма особен ефект - за бога хора какво да правя - под ножа ли да лягам ? !:(
Пак го казвам, ако това не е brown fat, а loose skin само времето ще ви помогне.Колкото по млади сте, толкова по-бързо се свива.
Вариант е и да качите чиста ММ.
колко е това време? Аз си виках са ше отслабна ше стана ебати пича и стана, ако стоя прав :D. Не и като седна си е ок ама искам да е перфектно както всички искат. Но емзо е прав. Най-бързия вариант е диета и коремни преси не за да отслабнем на корема ( винаги съм се чудел защо хората казват че от коремните преси се слабее в корема ), а за да напълним тая кожа със мускули.
Не само коремни преси.
Наблегни на гърба и той “опъва” кожата.Доста е важно каченото да е колкото се може по-чисто ;)
казано от emzo на 16.04.07, 19:51:
Не само коремни преси.
Наблегни на гърба и той “опъва” кожата.Доста е важно каченото да е колкото се може по-чисто ;)
Кожата е нещо много трудно за манипулиране по естествен начин. Затова винаги ще има работа за пластичните хирурзи.
На мене като ми порасна трапеца, така хубаво ми набръчка кожата на врата, че сега като обърна глава на страни, ми се появяват няколко гънки под ухото >:(
Ами за човек, който има да сваля приблизително 20 кг. какво бихте казали л-карнитин или фет бърнър ?
17.04.07
17:58
казано от C.Ronaldo на 17.04.07, 17:53:
Ами за човек, който има да сваля приблизително 20 кг. какво бихте казали л-карнитин или фет бърнър ?
Отначало само диета известно време докато влезе в крак и се види как отслабва. След това аз бих препоръчал фет бърнъра. Принципно и двете неща ако се взимат ще стане нещо добро или 2 бърнъра - съответно един stim и един non stim.
казано от Jorku на 17.04.07, 17:58:
Отначало само диета известно време докато влезе в крак и се види как отслабва. След това аз бих препоръчал фет бърнъра. Принципно и двете неща ако се взимат ще стане нещо добро или 2 бърнъра - съответно един stim и един non stim.
х2 ;)
Здравейте, аз съм 10 клас и отскоро тренирам. Искам да постигна бързи резултати и също се колебая м/у burner или L-carnitin, защото съм супер не-наясно и има някои неща, които ме тревожат. Искам да отслабна с 2-5 кг макс, но се притеснявам дали приема на такива изгарящи мазнините добавки е възможно по някакъв начин да ги изгори не-намясто и да загубя гърдите си, но не и от мазнинките на корема? Чела съм в други теми, че при много тежки и чести тренировки понякога се случва на жените отслабването да започне именно от гърдите им, но дали с приема на добавки ще стане така? Аз все пак нямам чак такава нужда от отслабване - просто искам да се оформя
За оформянето - започни да ходиш на фитнес, ако не си ходила до сега.
Относно свалянето на мазнини - на корема падат последни, така че и от гърдите ще има загуба на мастна тъкан.
А щом като нямаш нужда от отслабване фитнеса ще ти помогне както казах за оформяне.Но имай напредвид, че се иска време ;) Не стават веднага тези неща.
казано от da_chick на 17.04.07, 21:54:
Здравейте, аз съм 10 клас и отскоро тренирам. Искам да постигна бързи резултати и също се колебая м/у burner или L-carnitin, защото съм супер не-наясно и има някои неща, които ме тревожат. Искам да отслабна с 2-5 кг макс, но се притеснявам дали приема на такива изгарящи мазнините добавки е възможно по някакъв начин да ги изгори не-намясто и да загубя гърдите си, но не и от мазнинките на корема? Чела съм в други теми, че при много тежки и чести тренировки понякога се случва на жените отслабването да започне именно от гърдите им, но дали с приема на добавки ще стане така? Аз все пак нямам чак такава нужда от отслабване - просто искам да се оформя
Предполагам, че искаш да остлабнеш предимно в ханша, но първите мазнини най-вероятно ще паднат от гърдите. Особено пък “бързите резултати” точно това правят. Това обаче не значи, че бюста ти ще се стопи тотално. Сама решаваш дали си струва - стегната мацка с малко по-малки гърди или ... (не знам как изглеждаш в момента)
18.04.07
12:32
Колкото по-бавно сваляш толкова по-малко ще са отраженията върху бюста, също така свалянето няма да бъде стресово и така ще се предпазиш от така наречения йо-йо ефект.
18.04.07
13:02
казано от emzo на 17.04.07, 18:57:
казано от Jorku на 17.04.07, 17:58:
х2 ;)
А, бихте ли дали някакви примери за комбинация удачна за такъв човек. Кои ще са бърнърите ?
Ако може да са към 60-70 лева.
Благодаря.
18.04.07
19:23
казано от cafu на 18.04.07, 13:24:
Man-Scorch + Man-Vaporize - N1 ;)
Мисля че не го продават никъде тоя Scorch, а и другото май...
18.04.07
20:42
Scorch-a е на изчезване наистина.
Една много добра комбинацийка (доказано ефективна на запад):
Instone LeanFire, Zima Adipo 6, Red Acid1, Lipo6, Man Scorch - stim
+
Sesamin - non stim
+
Dicana, Melting Point, LipidFX or CUTS II, Super Cuts 3 - non stim
+
Camphibolic, Lipotrophin PM - non stim - nighttime burners
Ефекти - bye, bye fat
Дефекти - тънък портфейл
:coolgrin:
казано от emzo на 19.04.07, 05:23:
Една много добра комбинацийка (доказано ефективна на запад):
Instone LeanFire, Zima Adipo 6, Red Acid1, Lipo6, Man Scorch - stim
+ Sesamin - non stim
+ Dicana, Melting Point, LipidFX or CUTS II, Super Cuts 3 - non stim
+ Camphibolic, Lipotrophin PM - non stim - nighttime burnersЕфекти - bye, bye fat
Дефекти - тънък портфейл
:coolgrin:
И това колко точно хапчета на ден прави? :long:
И дали ще е ефективно и на изток? :-/
Ама не всичките, а само по 1 от изборените.
Иначе ще е ефективно, но скъпо и някои неща ги няма в БГ.
19.04.07
19:52
Значи... Ако намера Scorch е добре, но ако не намеря може да пробвам Липо6 и Кътс 2.
Мерси много ми помогнахте.