30.03.07
18:13
Понеже малко неясно е написано някой ако го е взимал ще спосели ли схема? Основният ми въпрос е за Growth Hormone Stimulant пак на Дженезис /в една таблетка: L-Arginine-500; L-Ornithine-250; L-lisine-250/ кога и по колко се взима! Всъщност то се взимат по 3 таблетки до 5, така пише на опаковката но за приема прочетош доста разногласни мнения! Комбинация с L-Carnitina е удачна нали? А каде да наместя и едни амино разклонена верига?
Темата беше редактирана от shiko на 30.03.07 18:15.
03.04.07
20:35
Явно няма хора използвали продукта. Вярвай на опаковката. Не виждам да има проблем да го пиеш с карнитин.
BCAA може да включиш преди и след тренировка както и преди лягане.
17.04.07
09:07
............................
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:33.
Хипогликемия в смисъл на празен стомах, или хипогликемия каквато се получава след хапче Глюкопрес например?
17.04.07
18:51
казано от Louie на 17.04.07, 16:58:
Хипогликемия в смисъл на празен стомах, или хипогликемия каквато се получава след хапче Глюкопрес например?
Не знам за кое хапче говориш, но под хипогликемия се има предвид малкото глюкоза в кръвта по простата причина, че когато кръвната захар е ниска, инсулинът е в малки количества и може да се отдели ХР.
kadze, нали именно триптофан има в млякото? Затова на бебетата вечер дават мляко, защото от триптофана вътре им се доспива.
Знам, че инсулинът и хормонът на разтежа са като скачени съдове, но за да се изчерпа инсулина в кръвта е достатъчно нивата на глюкозата в нея да са нормални, не е необходимо да се достига до хипогликемично състояние. Няколко часа след хранене нивото на глюкозата се нормализира, но това не е хипогликемия. Здрав човек може да изпадне в хипогликемия след инжекция с инсулин или орален панкреатичен стимулатор (като Глюкопрес), или след много крайна диета или пълен глад. Хипогликемията е много кофти тръпка - не съм изпадал, но съм чувал, че си с единия крак в гроба, и ако не ядеш веднага нещо сладко и то в голямо количество, си пътник. Нервните клетки не могат да използват нищо друго за енергия, освен глюкоза. Затова, когато запасите на глюкоза в кръвта рязко се изчерпат и организмът няма достатъчно време да разгради някоя тъкан и да си направи сам глюкоза в черния дроб, се изпада в кома.
Съвременният човек много рядко е в състояние на нормални нива на глюкозата, освен по време на сън. По цял ден се ядат предимно въглехидрати и инсулинът работи на вълни почти нон-стоп.
За Глюкопрес - прави един трик в панкреаса и го подлъгва да отделя повече инсулин. Има доста лекарства от този сорт, клас сулфарейни. Та като се отдели повече инсулин от колкото трябва (което става при предозиране), инсулинът вкарва цялата глюкоза от кръвта в мускулите и другите тъкани, и невроните остават “на сухо” - без гориво.
Мнението беше редактирано от Louie на 17.04.07 19:43.