Малък въпрос за приема на...

17.04.07
19:05

Значи купих си претеин ( суроватъчен и млечно-яйчен), глутамин и креатин.
Значи в тренировъчен ден:
суроватъчен протеин преди трен
суроватъчен протеин+глутамин(5гр)+креатин(5гр)
млечно-яйчен+глутамин(3-4гр) вечер

В нетренировъчен ден:
—-Да пия ли креатин?—-
и вечер млечно-яйчен+глутамин

Правилно ли ги взимам ???

п.п.: суроватъчния е Primary Nutrition
млечно-яйчния е BioTech
глутамина е SciTec
креатина е Universal
(надявам се че са добре, с изключение на суроватъчния протеин който е гаден, но ми свършиха парите)

И суроватъчен е добре да взимаш в почивен ден. Пий 5 гр. креатин и тогава. Сутрин по някое време(някои хора пият на гладно, други след закуска).

17.04.07
19:53

а как ти се струва да разделиш приема на сурватката преди тренировка и след тренировка ? Аз лично когато бях на креатин + протеин имах 4 приема на ден на протеина. Моя беше сурватачен. Сутрин 75 гр. Преди и  след тренировка по 75 гр.  Преди сън 75гр. В почивните дни 2 приема по 75 гр. Бях адси доволен но и тренировките ми бяха скапващи/все пак трябваше да се усвои голямото количество/.  Смятай за около седмица ти трябват около 2 кг протеин ;) излиза скъпо но аз съм доволен от резултата.

Мнението беше редактирано от doktora_bg на 17.04.07 20:01.

17.04.07
21:12

казано от Jorku на 17.04.07, 19:42:

И суроватъчен е добре да взимаш в почивен ден. Пий 5 гр. креатин и тогава. Сутрин по някое време(някои хора пият на гладно, други след закуска).

Значи в нетренировъчен ден пия също една доза суроватъчен+5гр. креатин по което време си избера (или ще е сутрин на гладно или след обяд като закуска)

[quote author =“doktora_bg”]а как ти се струва да разделиш приема на сурватката преди тренировка и след тренировка ? Аз лично когато бях на креатин + протеин имах 4 приема на ден на протеина. Моя беше сурватачен. Сутрин 75 гр. Преди и след тренировка по 75 гр.  Преди сън 75гр. В почивните дни 2 приема по 75 гр. Бях адси доволен но и тренировките ми бяха скапващи/все пак трябваше да се усвои голямото количество/.  Смятай за около седмица ти трябват около 2 кг протеин wink излиза скъпо но аз съм доволен от резултата.

Аз си пия и преди и след трен протеин както съм написал в първия пост.
А иначе за тея дози дето си написал сигурно няма лошо, ама аз нямам пари да се обръсна :) :) :) :) :) ти ми говориш да пия по 2кг протеин на седмица(8кг на месец(!!!))

п.п.: искам да питам също чаената лъжичка равна или с връх е 5гр., и ако е с връх колко да е голям (малък, среден или голям :) :) )

И за супената лъжица - с какъв връх е 15гр. ?

17.04.07
21:37

чаена с малък връх - 5 гр за супената с малък връх 15

В почивен ден 2 дози протеин, не 1. Едната сутрин другата следобяд примерно. Креатина имах предвид да е сутринта по някое време преди ли след закуска.

18.04.07
19:15

Мисля,че и в друга тема казах,че файда от икономия няма.Задължително пиеш креатина и в нетренировъчен ден,тъйкато мускула не расте в залата.

20.04.07
12:36

Да не правя нова тема - за приема на протеин 2 пъти дневно - 1то приемане ми е 20мин след тренировка, другото мога ли да го зема по-натам през деня или трябва преди тренировка и въобще има ли разлика. Тренирам на обяд(след даскало). 10х

И двата варианта стават. Аз бих предпочел преди тренировка.

20.04.07
20:07

По-добре си е преди тренировка - нека нещо захранва мускулите (след тренировката естествено още една доза). В нетрнировъчен преди закуска и някъде следобед.

TA

27.04.07
12:35

Моя въпрос е подобен да не кажа същия като на topDevil, ама да го задам все пак. :) Тренирам след даскало като съм 2ра смяна, но искам преди даскалото да приема креатина и таурина. Какво ще кажете?

По - добре да са по - скоро преди тренировката.

TA

28.04.07
10:29

казано от Jorku на 27.04.07, 15:51:

По - добре да са по - скоро преди тренировката.

Е Това е ясно, но нали нищо не пречи да се вземат и по този начин?

Не пречи. Просто максималния ефект ще е преди тренировката.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1