17.04.07
14:07
Някой ползвал ли е Animal M-Stack? Има ли реален ефект от него?
Кое е по-добро за качване на маса - M-stack или Stack 2 ?
17.04.07
16:48
От двете - Стак 2.
М-стак не даде никакъв ефект както при мен, така и при много други потребители от форума. Всичко е в много малки дози и продултът така е неефективен. Наблегни си на креатин и протеин, може и азотен ускорител и друго не ти трябва.
17.04.07
21:05
За тези пари си вземи NO-Xplode. Аз за първите 10 дена качих 3 кг. На 20 ден съм малко над 4 кг up!
Все пак това е най-продавания суплемент в САЩ две години подред.
Работата е там, че вече качвам малко по-трудно. Търся нещо със силен анаболен ефект, но не ми се вземат стероиди. Четох, че Animal M-Stack има такъв ефект.
А за тези азотни буустъри съм чувал, че дават предимно енергия и след тренировка оставаш още 2-3 часа напомпан.
18.04.07
20:49
Енергията я дават други съставки в тези продукти. Напомпването при мен лично не е по време на тренировка а най-вече на следващия ден. В Нокса има много съставки и не знам от коя точно качвам но действа за маса. Никога не съм взимал стероиди за да направя сравнение :)
21.04.07
22:01
Ами аз сега почнах да пия М-Stack, но го пия през ден, а не всеки ден, защото слушах Недик (от Скат), да казва, че тялото неможе да ги освой всички вещества ако ги пиеш всеки ден. За сега наблюденията ми са много добри и поне на мен ми действа много добре, когато ми свърши цикала от три седмици пак ще пиша, за да ти кажа точно какви резултати съм постигнал с него.
Мнението беше редактирано от diavolo_vam на 21.04.07 22:02.
казано от diavolo_vam на 21.04.07, 22:01:
Ами аз сега почнах да пия М-Stack, но го пия през ден, а не всеки ден, защото слушах Недик (от Скат), да казва, че тялото неможе да ги освой всички вещества ако ги пиеш всеки ден. За сега наблюденията ми са много добри и поне на мен ми действа много добре, когато ми свърши цикала от три седмици пак ще пиша, за да ти кажа точно какви резултати съм постигнал с него.
Има ли някакъв ефект ??
И аз съм любопитен за продуктите на Universal. Верно че е водеща марка за хран. добавки но искам да чуя че някой е доволен от тях все пак.
П.П. Ако се поръчат директно от САЩ по евтино ли ще излязат?
11.07.07
08:46
Аз ходих до магазина на Димитър Динитров.Каза ми че ANIMAL M STAK e доста по-добър от АNIMAL STAK2 .
11.07.07
14:43
E мъро да ти умрат децата от ЗОб! :Д НЕ лъжи хората не ти го каза МИтко Димитров тва 4е М стака е по- силен а некав пич който продава там ! Иначе Анимал СТАК му е майката ,ако си го намерите ма е забранен тъй 4е трудна работа
10.03.12
14:42
та да попитам,ефекта остава ли след това:)
11.03.12
09:43
казано от mike toyson на 10.03.12, 14:42:
та да попитам,ефекта остава ли след това:)
Остава за цял живот и половина!