01.04.07
18:16
Един приятел ми каза че щяли да откриват магазин на GNC някъде около НДК. Някой знае ли нещо повече по въпроса?
За тези които не знаят за какво става дума—-> http://www.gnc.com/home/index.jsp
03.04.07
12:05
Да ще има .До 1 месец ще отвори врати.Намира се на бул. Витоща точно до НДК,НА Магура.
03.04.07
13:09
От доста време се говореше за това, чудесно, че вече е факт.
03.04.07
13:42
лошото е че цените им ще са пак много високи,тоест с много голиама надценка,знам хората които са купили правата
казано от goldeneagle на 03.04.07, 13:42:
лошото е че цените им ще са пак много високи,тоест с много голиама надценка,знам хората които са купили правата
Ами то тогава какъв смисъл от този магазин...Пак ще се поръчва от нета...
03.04.07
13:54
за нас краините потребители смисалът е равен на нула,но за собственика е добра пералня на парите му.:)
03.04.07
16:28
А защо някой не обясни на чист роден език какво всъшност е GNC :-S
03.04.07
16:30
Иване, в първия пост на тази тема има линк. :)
То в САЩ GNC са си безбожно скъпи, за тука не ми се мисли! Кой е купил правата, Момчил, Скаличката, Стефан Ботев, Карабибера?
03.04.07
17:27
нито един от изброените.Аз бях шокиран като разбрах кой са ги взели,това са едни две жени които и понятие си нямат от спорта.
Да не са едни дето промотират МЛО, за тях съм чувал, но вярно нямат нищо общо със спорта! Аман от такива, Момчил поне е реп шампион!
03.04.07
18:59
не две лелички са,а тия дето рекламират мло ги знам страшни палячовци са,а на всичко отгоре си вярват на глупостите които приказват:))
Мнението беше редактирано от goldeneagle на 03.04.07 18:59.
04.04.07
05:43
казано от Димитър Михайлов на 03.04.07, 16:30:
Видях линка, но той е на английски освен това аз лично не очаквам от сайта на определена фирма да разбера за реалното качество и сериозност на продуктите им, предпочитам да разбера от потребители.
04.04.07
07:04
gnc- general nutrition center
казано от Иван Шишманов на 04.04.07, 05:43:
Видях линка, но той е на английски освен това аз лично не очаквам от сайта на определена фирма да разбера за реалното качество и сериозност на продуктите им, предпочитам да разбера от потребители.
ъъъ, GNC е магазин, те продават стоките на други фирми. Не е фирма за добавки! Ванка объркал си се!
казано от YODA на 04.04.07, 08:12:
казано от Иван Шишманов на 04.04.07, 05:43:
ъъъ, GNC е магазин, те продават стоките на други фирми. Не е фирма за добавки! Ванка объркал си се!
Те освен,че продават стоки на други фирми,май си имат собствена продуктова линия... http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=2133619&cp=2167077.2474584.2108319.2108294&parentPage=family
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 04.04.07 09:12.
Ахаааа, това не го знаех. Както и да е повечето от продукцията им е от чужди фирми. Предполагам че и техните продукти не си ги правят те ами ги купуват готови и ги пакетират. Няма много изгода сам да правиш нова линия, като си има предвид колко фирми са на пазара. Както и да е! Благодаря за инфото
04.04.07
10:40
Така като гледам се оказа, че не само аз незнам каква е тази фирма и каква е дейноста и затова помолих някой ако знае да рязясни.
04.04.07
12:24
GNC е една от най големите фирми за суплементи в сащ.Имат много и разнообразни суплементи,но в източна европа изобщо не са разпространени.те също продават суплементи на почти всички големи фирми в бизнеса:
http://www.gnc.com/search/index.jsp?origkw=gnc&kwCatId=&kw=gnc&pg=27
11.04.07
18:48
Вече официално фигурира и в сайта: линк
Само вижте тия американки селяндури прости как са написали София. Добре, че поне България е написана правилно.
Ето и нещо по темата хаха http://www.vbox7.com/play:3cf03f7a
Линкът беше добавен в разрез с правилата на форума. Корегиран е.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 11.04.07 19:45.
Магазинът беше открит официално днес в София. До седмица ще отвори и в Пловдив.
Мнението беше редактирано от Ivan_C на 17.04.07 20:29.
17.04.07
21:32
GNC си е като CBA за добавки. Това ясно, но кои продукти ще внесат в БГ? Някои ако мине оттам нека драсне един ред. Цената също ме интересува
Въпрос:
Има ли 5либрова опаковка протеин над 70% на разумна цена(60-65лв) ?
Ако не - хич не ми говорете за тях :) (л.м.)
Внесени са предимно продукти на GNC - спортните добавки (гейнъри, протейни, Creatine, Glutamine, L-Carnitine) и също така екстракти от билки, плодове и други растения, Витамини (за мъже, за жени, за деца) и минерали, продукти за отслабване и поддръжка на ставите.
казано от emzo на 18.04.07, 06:29:
Въпрос:
Има ли 5либрова опаковка протеин над 70% на разумна цена(60-65лв) ?
Ако не - хич не ми говорете за тях :) (л.м.)
То по принцип GNC продават скъпо...А тук ще е още по-скъпо...
Като гледам netrition-a и bb.com продават поне 15-20% по евтино от http://www.gnc.com/
Обединих ти постовете.
Jorku
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 18.04.07 11:35.
Има нужда от такъв, но както обикновено като всички, които продават добавки в бг ни мислят за много тъпи, и че наистина цените са им толкова за колкото ги пробутват :-)
Преди време използвах само продукти на GNC,носеха ми ги от щатите.Само хубави работи мога кажа за добавките им! Глутамина им особено ме радваше:coolsmirk: :-) Ще намина през софийският магазин с удоволствие :-)
Днес бях в магазина на GNC, да споделя някои отзиви:
1. Магазина е в центъра на София - което предполага високи разходи и от там високи цени на продуктите.
2. Магазина е доста добре направен, лъскав е и радва окото.
3. Обслужването е на ниво - писнало ми е да гледам някви си културисти и зобачи в магазините за добавки - продавача беше с риза и беше интелигентен и отзивчик, което трудно може да се каже за колегите му в бранша.
4. По-специално за продуктите - внасят се продуктите на GNC + разни билки и маловажни за фитнес ентусиасти продукти.
5. Цените: като цяло цените са високи - това което ми направи впечатление е че имат 4 паунда изолат - 2 кила за 150 лева. Имат протеинова напитка с 50 грама протеин за 10 лева. Има и продукти, които са на горе долу нормални цени. Имат протеинови вафли с 16 грама протеин на 3 лева, вкуса е приличен.
UMC darjat franchisa za BG. Bivshia shef na Bristol-Myers v BG - dr.Atanas Ianchev e istinskia sobstvenik no podstavenite jeni po dokumenti sa sobstvenici. Toi izpira parite koito zavleche ot Bristol-Myers zaedno s shefa na chervenia krast- Grigorov. Ianchev beshe uvolnen a ofisa na BM v BG zakrit. Grigorov beshe arestuvan no si plati i go pusnaha.
Porednia perach koito se izjiviava kato businessman. Jalko za GNC edva li sa na iasno koi gi predstavliava.
19.05.07
17:58
milan 100% си прав:) а бабичките на които се води карат коли за по 150 000 а като ги видиш кви са смотани,ама тва е бг
Вярно е,че др Янчев е собственика,ама за бабичките нещо сте се объркали.Познавам ги и са си много готини мадами.Само можете да си мечтаете да изглеждате като тях без помощта на пластичната хирургия.
13.09.07
12:30
Вярно е,че др Янчев е собственика,ама за бабичките нещо сте се объркали.Познавам ги и са си много готини мадами.Само можете да си мечтаете да изглеждате като тях без помощта на пластичната хирургия.
:))))
трябва да си некрофил
Мнението беше редактирано от goldeneagle на 13.09.07 12:31.
abe vie qvno gi barkate ne6to s nqkoi drugi.Madamite izob6to ne sa stari.Ne kazvam 4e sa na po 20 god,ama ne sa i na 50.
13.09.07
18:46
аз много добре ги знам преди тренираха в the gym
sega sas sigurnost ti kazvam 4e se barka6.Ednata izob6to ne jivee v Sofiq,a i rqdko sa dvete zaedno.Nqma kak da si gi vidql dvete i to tam.Gre6na ti e informaciqta.
13.09.07
19:07
kasidi, не забравяй кирилицата.
Батенца има толкова магазини за хранителни добавки, а вие сте тръгнали да им пълните джобовете на тези американци. Просто не си заслужана. Голяма работа като има магазин ще блачка 1 година и ще го затворят от липса на клиенти. принципно добавките са скъпо нещо, а като си представя надценката лошо ми става.
14.09.07
06:35
точно този няма да го затвориат там се перат милиони
Някои ходил ли е до магазина на GNC в софия скоро?Ако може да напише някакви цени на суроватчен протеин 2lb.
И цени на др продукти(Аминокиселини,Глутамин,Креатин)които знае.Мерси предварително.