18.04.07
12:34
Преди имаше едни лостове (прави) с много тежести ама се леки общия сбор е 30 кг едни жълтеникави тежести някой знае ли дали още ги продават
Ъммм....с гипсови тежести?
Май не...
Но да ти кажа, че със сигурност продават тежести и лостове ф30, ако ще ти е от полза.
Мнението беше редактирано от 6th на 18.04.07 14:08.
Скоро ходих и пак си ги имаше, и не са лоши, един познат има, все пак за домашни тренировки стават :) !!
Само дето са лекички , размерът лъже доста :) !!
Мнението беше редактирано от fixer2 на 18.04.07 15:59.
казано от FantarE на 18.04.07, 12:34:
Преди имаше едни лостове (прави) с много тежести ама се леки общия сбор е 30 кг едни жълтеникави тежести някой знае ли дали още ги продават
По-добре ориди в Спорт Депо до Арена 2. Там има всичко.
Sport Depot, Metro, 4fitnessbg.com и на трите места има тежести и са на един и същ вносител т.е. са абсолютно еднакви
Ми аз съм в пазарджик та нз дали ще дойда до софия но чсе пак ...тея от метро са с лоста 32 кг ма аз за гърди ще си намера допълнителни дискове само някой може ли да каже колко струват тея в метро мен ми треба само прав лост с тежести 3GO колко шари го взе
п.п. и ако не в метро то за около 80 лева мога ли да се сдобия с лост и тежести дето са на няколко диска поне 20 кг
Лост - 50-60 лв. ..тежести по 2,20 на кг
http://www.sportbul.com/tej-lostove.html
Ей тук има цени.
СПАМ
Има си раздел “Продавам”!
Jorku
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 26.04.07 20:25.
Мисля че по-нагоре ти бе обяснено къде можеш да правиш търговия !! Не пускай поредни постове !!!! Прочети правилата!!!
ASTOR
Мнението беше редактирано от ASTOR на 03.05.07 21:08.
От където и да ги вземеш тежестите ще са все едни и същи Спорт Депо ги внасят другите взимат от тях но цената е една и съща на всякаде, щом си от Пазарджик виж в магазина дето ти казах ще ти е най удобно (зад театъра - магазина за добавки)
А по колко струват тия тежести в метрото?
И някой знае ли къде мога да намеря що годе евтини тежести в Бургас?